• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 07 Temmuz 2022 12:26

Aynı İnancın Neşesinde Nice Güzel Bayramlar

Aynı İnancın Neşesinde Nice Güzel Bayramlar
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu bayram mesajında şunları ifade etti;

Yüce Rabbimizin bizlere huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın bahtiyarlığını ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu itibarla, idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşliğimizi pekiştirmenin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin bir imkânı olarak görüyoruz. İnancımızın, kültürümüzün ve medeniyetimizin güzelliklerini, değerlerini ihya etmek için bu günleri fırsat biliyoruz.

ANTALYA’YI SEVİYORUZ

TÜRKİYE’Yİ  SEVİYORUZ

Ülke olarak, Millet olarak birlik beraberlik kardeşlik içinde yolumuza çıkan her engeli aşacak ve çok daha güçlü bir Türkiye olacağız.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon ile, daha çok üretmek, daha çok eser ortaya koymak,  huzuru, refahı,  güzellikleri büyütmek için her daim Milletimizin emrinde her geçen gün artan ivme ile daha çok çalışacağız. 

Antalya’yı Seviyoruz, Türkiye’yi seviyoruz. Bu şehre, bu Millete hizmet etmek büyük bir onurdur.

Aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren Kurban Bayramının huzurumuza, gönlümüzden geçenlerin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyorum. Kurban kesen Kardeşlerimizin Allah ibadetlerini kabul ve makbul eylesin.

Antalyalı hemşerilerimizin, Milletimizin ve tüm Müslüman Aleminin Bayramı mübarek olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.