• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Eylül 2023 14:10

Aylık 275 Bin Liraya KİRALIK Daire…

Aylık 275 Bin Liraya KİRALIK Daire…

Antalya’da denize yakın bölgede kiralık daire arayışı içerisine girenler aylık kiralık fiyatları görünce gözlerine inanamıyor. Antalya’da deniz manzaralı, yüzme havuzlu, antrenman salonu, hamam ve saunası olan akıllı evin aylık kira bedeli 275 bin lira olarak ortaya çıktı.

Yerden ısıtmalı ve eşyalı olan Konyaaltı ilçesinde Altınkum Mahallesi’ndeki daireyi kiralamak isteyenler 275 bin lira da emlak komisyonu ödemeleri gerekiyor.

Yine Konyaaltı ilçesinde ve yine 3+1 olan bir başka dairenin aylık kira bedeli ise tam tamına 160 bin lira. Yine Altınkum Mahallesi’nde bulunan dairede yine yüzme havuzu, hamam sauna, fitnes, yerden ısıtma gibi özellikler bulunuyor. Bu daireyi karalamak isteyenler de bir kira bedeli kadar emlak komisyonu ödemek zorunda.

Antalya merkez 5 ilçede en yüksek kira bedelli üçüncü daire de Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi’nde olurken bu daire 3+1 değil 2+1 ve yaklaşık 150 metrekare büyüklüğünde. Aylık kirası 160 bin lira olan daire ile aynı sitede yer alan dairede de yüzme havuzu, hamam sauna, fitnes, yerden ısıtma gibi özellikler mevcut.

Haber: Yalçın KÜÇÜK