• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 27 Mayıs 2023 12:08

Aykut Kaya, Uncalı Şehitliği’ni ziyaret etti

Aykut Kaya, Uncalı Şehitliği’ni ziyaret etti

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, mazbatasını aldıktan sonra ilk olarak Uncalı Şehitliği'ne gitti. Kaya, “Bugün bizler milletimizin vekili olabiliyorsak, ‘Türkiyemiz var olsun’ diye sönen birer ateş olan aziz şehitlerimize borçluyuz. Biz onlara olan borcumuzu, Türkiye’yi bir cennet bahçesine çevirerek ödeyeceğiz” dedi. 

14 Mayıs 2023 seçimlerinde İyi Parti’den Antalya Milletvekili olan Aykut Kaya, mazbatasını aldıktan sonra ilk olarak Oğlu Kutay Kaya ile birlikte Uncalı Şehitliği’ni ziyaret etti. Türk Milleti’nin Cumhuriyet’i şehitlerine borçlu olduğunu ifade eden Kaya, “Bugün bizler milletimizin vekili olabiliyorsak, ‘Türkiyemiz var olsun’ diye sönen birer ateş olan aziz şehitlerimize borçluyuz. Biz onlara olan borcumuzu, Türkiye’yi bir cennet bahçesine çevirerek ödeyeceğiz. İşte bu millet, şehitlerine olan borcunu gelişmeyle, refahla, geleceğe duyduğu umutla ödeyecektir.

Onlar, oğuldu, eşti, babaydı, dosttu, sevgiliydi, kardeşti. Onlar, sen rahat uyu diye canını ortaya koyan, Türkiye var olsun diye sönen birer ateşti. Geride, vatan sağ olsun diyen babalar var. Geride, evlat hasretiyle yanan analar var. Geride, sevdiklerini kaybetmiş eşler, nişanlılar, sevgililer var. Geride, bir daha babasını göremeyecek evlatlar var.

Biz ise şehitlerimize olan borcumuzu, Türkiye’yi bir cennet bahçesine çevirerek ödeyeceğiz. Kenetlenerek, birbirini seven ve sayan bir toplum olarak ödeyeceğiz. Fakirliği, işsizliği ortadan kaldırarak ödeyeceğiz. Şehitlerimizin çocuklarına iyi bir eğitim vererek, onların iş sahibi olduklarını görerek ödeyeceğiz. Türkiye’yi güçlü, mutlu ve zengin bir ülke yaparak ödeyeceğiz” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.