• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 23 Kasım 2022 12:43

ATİP’ten Bahar ve Dere’ye ziyaret!

ATİP’ten Bahar ve Dere’ye ziyaret!
Antalya Ticaret Platformu Derneği üyeleriyle birlikte önce ATSO başkanlığına seçilen Ali Bahar’ı sonrasında da TESK Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçilen AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti.

Antalya Ticaret Platformu Derneği üyeleriyle birlikte önce ATSO başkanlığına seçilen Ali Bahar’ı sonrasında da TESK Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçilen AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti.

 

Antalya Ticaret Platformu Derneği üyeleri iki önemli ziyaret gerçekleştirdi. Önce ülkenin dikkatle takip ettiği süreçlerin birbirini takip etmesi sonunda koltuğuna oturan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar’ı ziyaret etti. Ziyarette ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal “ATİP olarak Antalya için ATSO ile her türlü projede çalışabiliriz. Amacımız Antalya. Bu minvalde kent ile ilgili çalışmalarımız kamuoyunun bilgisi ve takdirinde. ATSO kent için önemli bir kurum. ATSO ile kent için, Antalya için her türlü proje ortaklığına hazırız.” dedi. ATSO Başkanı Ali Bahar ise “Zorlu geçen bir sürecin ardından koltuğa oturduk ancak Antalya için vakit kaybetmeden tüm projelerimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kent ile ilgili yapacağımız çok fazla projemiz var. Hepsini vakit kaybetmeden plana almamız gerekiyor. Bu konuda STK’lar çok önemli. ATİP’i uzun zamandır gerek başkanınızla olan yol arkadaşlığımdan gerekse kamuoyundan takip ediyoruz. Kıymetli işler yapıyorsunuz. Elbette bu süreçte bize düşen ne varsa her konuda sizlerle çalışmaya hazırız, çalışacağız da.” dedi. Ali Bahar ziyareti sonrası ATİP heyeti Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak seçilen Boğaçhan GÖKSU’ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek ATSO ziyaretini tamamladı.

 

Ardından yeninden TESK Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’ye ziyaret gerçekleştiren ATİP heyeti, Adlıhan Dere ile esnafın sorunları üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirdi. Ziyarette Adlıhan Dere “Gerek pandemi döneminde, gerekse sonrasında Antalya Esnafının sorunları için sokak sokak dolaştık. Amacımız Esnafın sorunlarını hâkim olmak, bu sorunları kamuoyuna taşımak ve bu sorunlara yönelik her türlü çalışmayı yapabilmek. Sizleri de uzun zamandır beğeni ile takip ediyoruz. Kente etkin ve verimli planlamalarınızla kısa zamanda kendinizi kabul ettirdiniz. Antalya için güzel işler yapıyorsunuz. Ankara ziyaretinizde dahi bir günde o kadar ziyareti yapabilmek her kurumun yapabileceği bir durum değil. Bu konuda bize düşen ne varsa sizlerle işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız” dedi.