• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 12:16

ATB BAŞKANI ÇANDIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ATB BAŞKANI ÇANDIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Çandır, mesajında şunları kaydetti:

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Çandır, mesajında şunları kaydetti:

 

“Bayramlara anlam katan insanın kendisidir. Sevgimizi, dostluğumuzu paylaşırsak günleri bayram olarak kutlayabiliriz. Acıları, zorlukları ancak birbirimize dayanarak aşabiliriz. Kötülüğü iyilikle, savaşı barışla, yanlışı doğruyla, nefreti sevgiyle, yokluğu üreterek yenebiliriz.

Buyramda, ihtiyaç sahiplerine uzatılacak bir el onları mutlu edecektir. Yardımlaşma Anadolu kültürünün mayasında var. Çevremizde bize ihtiyacı olan insanların varlığını hatırlayalım. Kurban ibadeti yerine getirirken hayvana eziyet görüntüleri vicdanlarımızı yaralıyor, dinimizin öngördüğü şekilde ibadetlerimizi yerine yetirelim.

Kurban Bayramı’nı bu yıl da Koronavirüs salgını gölgesinde kutlayacağız. Her ne kadar aşılama hız kazansa da tam olarak istenen seviyeye ulaşmadı. Bu nedenle maske, mesafe, hijyen kuralını bu Bayram da göz ardı etmeyelim. Küçük ihmallerin kendimize, sevdiklerimize ve topluma zarar verdiğini unutmayalım.

Bu yıl kapanma nedeniyle evinde kalan birçok yurttaşımız Kurban Bayramı’nda tatil yörelerini tercih etti. Birçok yerli ve yabancı misafir de tatilini Antalya’da geçirme kararı aldı. Misafirlerimizin salgın önlemlerini dikkate alarak tatilini yapmalarını diliyorum.

 

Antalyalıların, Türk milletinin, tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, bayramın sağlık, barış, mutluluklara vesile olmasını diliyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.