• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 12:17

Atay Uslu Kumluca’nın Yaylalarında

Atay Uslu Kumluca’nın Yaylalarında
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu vatandaş ziyaretlerine Kumluca ilçesinde devam etti.

ATAY USLU YAYLA YAYLA, MAHALLE MAHALLE ANTALYA’YI  GEZMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu vatandaş ziyaretlerine Kumluca ilçesinde devam etti. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca ilçesinin Altınyaka ve Kuzca mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, Mahallelerin taleplerini ilgili bürokratlara anında aktararak çözüm için yerinde çalışmalar yaptı, pazar esnafına gezerek bereketli kazançlar diledi.  Milletvekili Atay Uslu örneğinde görüldüğü üzere Meclisin ara verdiği  bu dönemde  Ak Parti Milletvekillerinin sahada yoğun mesai harcadıkları, vatandaşla hem hal oldukları, vatandaşların sorularına ve sorunlarına cevaplar verdikleri, geçmiş 21 yılı anlattıkları, 2023 ve sonrası için önemli açıklamalar ve bilgiler verdikleri  görülmekte. 

 

DÜNYANIN TÜRKİYE’NİN LİDERLİĞİNE  İHTİYACI VAR 

Antalya Milletvekili Atay Uslu vatandaş sohbetlerinde, 2023 seçimlerinin önemini anlatarak “Cumhurbaşkanımız bugün küresel tüm sorunların çözümünde, dünyada barışın sağlanmasında, tahıl krizinin aşılmasında aktif rol alan dünyadaki yegane liderdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyacı var. 2023 yılında halkımız  Cumhur İttifakını yeniden iktidar yapacaktır. Milletimiz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacaktır." dedi.

DURMAK YOK HEDEF 2023

Antalya Milletvekili Atay Uslu, yaptığı konuşma ve sohbetlerde mahalle mahalle, ilçe ilçe adeta adım adım Antalya’yı gezdiklerini; AK Parti olarak her daim vatandaşın yanında  olmaya da devam edeceklerini, eserler üreten bir parti olarak durmadan yorulmadan çalışacaklarını ifade etti. 

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.