• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 14 Eylül 2023 13:28

Arı’dan kırtasiyecelere destek

Arı’dan kırtasiyecelere destek

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya Kırtasiyeciler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak’ı işyerinde ziyaret ederek üç harfli olarak adlandırılan büyük marketlere karşı yaptıkları mücadeleye destek verdi.

Üç harfli büyük marketlerin küçük esnafı yok etmek üzere olduğuna dikkat çeken Cavit Arı, “Kırtasiyeciler küçük esnaf. Küçük esnaf yükselen maliyetler ile boğuşuyor. Ekonomik anlamda kırtasiyeler artan kiralar olmak üzere maliyetler nedeniyle var olma savaşı veriyor. Gelin görün ki üç harfli olarak adlandırılan büyük mağazalarıda ki sayıları belki 30 binlere yaklaştı kırtasiye malzemeleri de uzun yıllardır satılmaya başlandı. Öğrencinin ihtiyacını en iyi bilenler üç harfli büyük marketler değil kırtasiyelerdir. Küçük esnafımıza her zaman ihtiyacımız olacak. Velilerden en büyük isteğimiz alışverişlerini kırtasiyelerden yapmak olacaktır. Üç harfli marketler küçük esnafı yok etmeye devam ediyor. Esnafın ayakta kalabilmesinin yolu yasal düzenleme ve iktidar bu yasal düzenlemeden sürekli olarak kaçıyor” ifadelerine yer verdi.

Cavit Arı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Antalya Kırtasiyeciler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, mücadelelerinin devam edeceği vurgusunu yaptı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK