• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2024 10:57

ANTSİAD’ın geleneksel iftar buluşması

ANTSİAD’ın geleneksel iftar buluşması

Antalya Yapı Malzemecileri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANTSİAD) geleneksel iftar yemeği Hilton Otel’de yapıldı. Şubat ayında yapılan olağan genel kurul ile kısa adı ANTİMDER olan derneğin ismi ANTSİAD olarak değiştirildikten sonra yapılan ilk toplantıya, önceki dönem başkanlarından Bülent Kuzu, Yaşar Tabur, Mustafa Üstem, Ali Kıvrak, sektör duayenlerinden Mustafa Önder Cantürk, İzzet Şeker ve İlhan Kaplan, ANTSİAD üyeleri ve sektör paydaşları katıldı.

 

Yapı sektörünün tek derneği

 

Toplantı Yönetmeni Nesrin Ayan Özben’in açılış konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Mehmet Cantürk, derneğin yeni dönem vizyonu hakkında bilgiler paylaştı. ANTSİAD Başkanı İlhan Kurtar ise iftara katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “2004 yılında ANTİMDER adıyla yola çıktık.

Bugün yapı sektöründeki tüm bileşenleri sanayici ve iş insanlarını tek çatı altında toplayacak, gelişecek ve güçlenecek ANTSİAD’ın ilk toplantısı. Dernek olarak değiştirdiğimiz ismimiz, geçmişini unutmadan, tecrübesi, bilgi birikimi ve yeni yönetimiyle sektörümüzü ileriye taşımaya kararlıdır. Meslek odaları dışında yapı sektöründe yer alan tek dernek olan ANTSİAD’ın önümüzdeki dönemde Antalya’da bürokrasiden, yerel yönetime kadar iş dünyasında daha aktif olması ve takip edilen bir dernek olması için var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

 

Başkanların memnuniyeti

 

Başkan İlhan Kurtar, daha sonra tüm katılımcılara kendilerini ve çalışma alanlarını tanıtması için söz verdi. Başkan Kurtar ardından geçmiş dönem başkanlarından kendi dönemlerindeki tecrübelerini paylaşmalarını ve önerilerini rica etti. Geçmiş dönem başkanları da ANTİMDER’in kurulma amaçlarını, 20 yıllık faaliyetlerini dile getirerek, geçmişi unutmadan tekrar organize olan derneğin yeni adıyla tüm sektörü kucaklayacak bir vizyonu ortaya koyacak olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

İftar programı Başkan İlhan Kurtar’ın bir önceki dönem başkanı Nesrin Ayan Özben’e teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.