• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 13 Nisan 2023 08:08

Antalyaspor'da sürpriz ayrılık kararı

Antalyaspor'da sürpriz ayrılık kararı
Antalyaspor’da Nuri Şahin’in ekibinde yer alan Alfons Groenendijk’ten ayrılık kararı geldi. Hollandalı teknik adam, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığını bildirdi

Antalyaspor’da geçtiğimiz sezon Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Nuri Şahin’in ekibinden bir isim daha ayrılıyor.

Groenendijk vedaya hazırlanıyor

İlk olarak geçtiğimiz Kasım ayında Michael Lindeman’ın ayrıldığı Antalyaspor’a bu kez Alfons Groenendijk da veda ediyor.

Kararını bildirdi

Antalyaspor’da ikinci adam pozisyonunda bulunan Hollandalı teknik adamın ülkesinde bir takım çalıştırmak istediği öğrenildi.

Durumu Kırmızı-Beyazlılar'a bildiren ve sezon sonunda sözleşmesini yenilemeyeceğini ifade eden Groenendijk’in, ülkesinde bir takım ile görüştüğü ve yüksek olasılıkla teknik direktör olarak görev alacağı öğrenildi. 

Pro lisans sorunu

Michael Lindeman’dan sonra Alfons Groenendijk’in de ayrılık kararını almasının ardından Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Antalyaspor’da devam etmesi halinde ekibine yeni isimleri eklemek zorunda kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.