• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 27 Ocak 2021 13:32

Antalyaspor’da Başkan Arayışı

Antalyaspor’da Başkan Arayışı
Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk’ün Antalyaspor Başkanlığı ve babası Fikret Öztürk de Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı görevlerinden istifa edince başkan arayışı başladı.

Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk’ün Antalyaspor Başkanlığı ve babası Fikret Öztürk de Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı görevlerinden istifa edince başkan arayışı başladı.

 

Süreci Mustafa Yılmaz sürdürürken Yılmaz yoğun görüşme trafiği yapıyor. Çeşitli isimler masaya yatırılırken Öztürk ailesinin açıkladığı borç tablosu araştırılıyor. Başkan adayları futbolcuların, teknik personelin ve personelin aylık ödemelerinin yanısıra yapılan sözleşmelerin şartları başkanlık düşünen isimlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor.

 

Başkanlık düşünen simlerin merak ettiği sorulardan bir tanesi de Öztürk ailesinin Antalyaspor için yaptıkları harcamaları geri isteyip istemeyecekleri…

 

Başkan adaylığı için ise daha önce de Antalyaspor başkanlığı görevine talip olan iş insanı Deniz Karataş, Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Berkay Bahar, halen başkan arayışındaki  Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalyaspor’un her daim yanında olan iş insanı Tolga Cömertoğlu ve Mustafa Sak gibi isimler ön plana çıkmış durumda.

 

Antalyaspor taraftarlarının içerisinde kale arkasında takıma destek veren Tolga Cömertoğlu her ne kadar yaptığı açıklamada başkanlık düşünmediğini ve Antalyaspor’un her daim yanında olmaya devam edeceğini açıklamasına karşın Tolga Cömertoğlu’nun başkanlık adaylığı için taraftarlardan yoğun baskı oluşmuş durumda.

 

Gültekin Gencer’in ardından başkan arayışlarına giren Antalyaspor’da Antalya’nın ve Antalyaspor’un geleceği için göreve talip olduğunu açıklayan iş insanı Deniz Karataş’ın da adı başkanlık için yeniden yoğunca geçmeye başladı. Karataş’ın önümüzdeki birkaç gün içerisinde kararını vermesi ve atılacak adıma göre hesapları avukat ve muhasebeci ile incelemek istediği ifade ediliyor. Deniz Karataş’ın aynı zamanda Antalyaspor A.Ş.’nin hissedarlarından olduğu da biliniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.