• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 02 Aralık 2022 17:41

Antalyalıların yeni buluşma noktası

Antalyalıların yeni buluşma noktası
2008 yılında İstanbul’da yolculuğuna başlayan ve 11 şehirde 21 mekanla büyük bir aileye dönüşen canlı müziğin adresi Jolly Joker’in yeni pub adresi Antalya.

2008 yılında İstanbul’da yolculuğuna başlayan ve 11 şehirde 21 mekanla büyük bir aileye dönüşen canlı müziğin adresi Jolly Joker’in yeni pub adresi Antalya. Yeme-içme, müzik ve muhabbetin birleştiği yeni nesil pub, Jolly Joker Pub (JJ Pub) Antalya’da  kapılarını açtı.

 

CANLI MÜZİĞİN DE ADRESİ OLACAK

 

Sosyalleşmenin yeni durağı JJ Pub’da her gün ‘bir başka’ geçecek. Müzikseverler için mini konserler, dans tutkunları için DJ performansları düzenlenecek. Stand-up gösterilerinde kahkahalar, happy hour’larda sohbet hiç kesilmeyecek. JJ Pub’da kapılar, bol sohbetli gündüz buluşmaları için akşam saatleri beklenmeden erkenden açılacak. JJ Pub’ın gündüzü de gecesi de ‘bir başka’ yaşanacak. 

 

 

DÜNYA MUTFAĞIYLA DA İDDİALI 

 

JJ Pub’da damak tadına düşkün olanlar da unutulmadı. Bira ve kokteyllerin eşlikçisi atıştırmalıklar arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Hem etsever hem de vejeteryanlar için iştah acıcı paylaşım tabakları hazırlandı. Menüde ABD, Meksika ve İngiltere’nin popüler sokak yemekleri de var. Margarita’nızın yanına nachos, taco, fajita ve quesadilla ısmarlamayı unutmayın. Ya da klasiklerden şaşmayıp burger ya da hot dog da yiyebilirsiniz. Salatalar, makarnalar ve ana yemekler de seçenekler arasında. Popüler tatlılar da menüde yer alıyor.  

 

ARALIK AYI PROGRAMI

 

2, 9, 16, 23 ve 30 Aralık Spoiler Band

3, 10, 17 ve 24 Aralık Mayday

7, 14, 21 ve 28 Aralık Pop-Up Band