• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2022 17:30

Ankara’ya çıkarma yaptılar

Ankara’ya çıkarma yaptılar
Esnafa nefes aldırmak için vadeli ve yüzde 7 buçuk faizle krediler verilmeye başladı. Ancak sicil affı henüz çıkmadığı için birçok esnaf krediden faydalanamamısıyla ilgili AESOB Başkanı Adlıhan Dere Ankara’ya sicil affıyla ilgili görüşmeler yapmaya için g

Antalya Esnaf ve Sanarkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere,  Ankara’ya sicil affı konusunun meclisten geçeceği bilgisi nedeniyle Ankara’ya sicil affına yönelik görüşmeler için yolda olduğunu belirtti.  

ESNAF SİCİL AFFI BEKLİYOR

Adlıhan Dere esnafa kredi verilmeye başlandı limitler yükseldi ancak sicil affı olmadığı için birçok esnafın kredi kullanamadığını söyledi. Dere; “Herkes krediye ulaşamıyor. Yılsonu geliyor esnaf ve sanatkârlarımızın bir sicil affına ihtiyacı var. Sicilinizde küçücük bir pürüz varsa yeni çıkan sistemde her şey görülüyor ve esnafımız kredi kullanamıyor. Bir kredi kartının bir taksitini bile ödemediyseniz çok düşük takibinizde varsa o krediye ulaşamıyor.  Konuyla ilgili olarak Ankara’ya yola çıktık ve sicil affı ile ilgili görüşmeler yapacağız. İnşallah sicil affı bekliyoruz” diye konuştu.

Mühübe TAŞKIN