• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 21 Mart 2024 11:54

Aksu'ya mühendis eli değecek

Aksu'ya mühendis eli değecek

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, "Aksulu hemşehrilerimiz zamanında onlara güvendi ve ne olduğunu gördü. Şimdi iyi insanların zamanı" dedi.

HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Aksu'yu karış karış gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Deniz Karataş, "Birileri çıkıp iktidar partisinin adayına oy verilirse hizmetin daha iyi geleceğini söylüyor. Allah aşkına bugüne kadar Aksu'yi kim yönetti? Aksu iktidar partisinden değil miydi? Ne oldu? Biz söyleyelim hiçbirşey olmadı. Değişen bişey olmadı. Sorunlar aynı şekilde yerli yerinde duruyor" ifadelerini kullandı.

İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Karataş, "Birileri de çıkıp Büyükşehir Belediyesi bizde Aksu ile Büyükşehir aynı partiden olursa hizmet gelir diye şimdilerde sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Ama Aksulu hemşehrilerimiz bu kişileri daha önce denedi ve memnun kalmadı. Şimdi bizler de diyoruz ki Aksu'ya mühendis eli değmeli ve İYİ belediye nasıl olur göstereceğiz" şeklinde konuştu.

MUSLUKLAR YANDAŞLARA DEĞİL HİZMETE AKACAK

İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı Deniz Karataş, "Biz çalmaya çırpmaya, yandaşlarımıza Aksu'yu peşkeş çekmek için bu göreve talip olmuyoruz. Bizler Aksu'nun ve Aksulu hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya talibiz. Bizler Aksu'nun parasının Aksu'da kalmasına talibiz. Para musluklarını yandaşlara değil hizmetlere akıtmaya talibiz. Şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik nasıl olur göstermeye talibiz" açıklamasında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK