• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 27 Nisan 2023 18:58

AKSU İLKOKULU 1-B SINIFI ÖĞRENCİNDEN ZİYARET

AKSU İLKOKULU 1-B SINIFI ÖĞRENCİNDEN ZİYARET

Aksu İlkokulu 1-B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Kübra Demir ile birlikte Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti.

Aksu İlkokulu 1-B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra Demir ile birlikte ilk olarak Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette belediyenin yaptığı hizmetler için teşekkür eden öğrenciler, Başkan Şahin’e çiçek, kendi yaptıkları resim ve bir teşekkür mektubu sundu. Yazdığı teşekkür mektubunu Başkan Şahin’e takdim eden 1-B sınıfı öğrencisi Ayaz Demirel “ Sevgili Başkanım, ben Aksu İlkokulu 1-B sınıfından Ayaz Demirel. Bu mektubu sınıfım adına teşekkür etmek için yazıyorum. Sizin sayenizde sınıfımız yenilendi ve daha da güzelleşti. Sınıfa her girişte çok mutlu oluyoruz. Başkan amca destekleriniz için size çok teşekkür eder, saygılar sunarım. Sizi çok seviyoruz” diye yazdığı mektubunu Başkan Şahin’e bizzat okudu.

Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Şahin “Aksu İlkokulu 1-B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra Demir ile birlikte ziyaretimize geldi. Sınıf arkadaşlarını temsilen çiçek sunan Elif Kılıç, kendi yaptığı “Başkan Amca” resmini armağan eden Nehir Tomaçoğlu ile yazdığı teşekkür mektubunu bir solukta okuyan Ayaz Demirel ve tüm 1-B sınıfı öğrencilerine bu güzel ziyaretleri için çok teşekkür ediyor, öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Öğrenciler daha sonra Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’i de makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Kaymakam Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, öğrencilere teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.