• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2023 17:03

Akşener 6'lı masaya geri mi döndü?

Akşener 6'lı masaya geri mi döndü?
5'li masada Akşener'i ikna etmenin yolları aranmaya devam edilirken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkez Ek Binası'nda görüştü. Görüşme 10 dakika sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan İYİ Par

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YavaşİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkez Ek Binası'na geldi.

10 dakika süren görüşmenin ardından İmamoğlu ve Yavaş genel merkezden ayrıldı.

Kritik görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

İLK AÇIKLAMA: TOPLANTIYA KATILACAĞINI UMUYORUZ
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Meral Akşener'in liderler toplantısına katılıp katılmayacağı sorusuna "Katılmasını bekliyoruz ve umut ediyoruz" cevabını verdi.

SON DAKİKA: Meral Akşener 6’lı masaya geri mi döndü? Kritik görüşmenin ardından İYİ Parti’den flaş açıklama


ZORLU: CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI ÖNERİSİ İLETİLDİ
İmamoğlu ve Yavaş'ın partiden ayrılmasının ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Zorlu, "Milletin sesi, milletin iradesi olması sorumluluğunu en başından bu yana duyan bu sorumluluk bilinciyle hareket eden genel başkanımız, milletimizin sesi doğrultusunda, milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı, milletimizi bu heyecana yeniden sevk edecek yeni bir öneriyle Millet İttifakı'na önerisini oluşturmuştur. Biraz önce sayın büyükşehir belediye başkanlarımız sayın genel başkanımızı ziyaret etti. Bu ziyaretleri sırasında her iki belediye başkanımıza seçilecek 13'üncü cumhurbaşkanının yetkili, icracı iki cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir. Bu önerileri önümüzdeki dakikalar içinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na da sayın genel başkanımız aktaracaktır. Müzakere süreci bu şekilde devam edecek" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.