• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 26 Ekim 2023 20:43

Akseki kırmızı beyaza büründü

Akseki kırmızı beyaza büründü

Akseki Belediye’si 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaflara bayrak dağıttı.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan,ın talimatıyla Akseki Belediyesi zabıta ekipleri esnafları tek tek ziyaret ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayrak dağıtımında bulundu. Başkan Özkan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında şehrimizi bayraklarla donatalım” dedi.

AKSEKİ’DE BAYRAKLAR ASILDI

Bayrak dağıtımı gerçekleştiren zabıta ekipleri esnaflara, Cumhuriyet Bayramı'nda bayrakları iş yerlerine asmasını rica etti. Esnaflar ve işyerinde bulunan çalışanlar Başkan Özkan'a teşekkür ederek aldıkları Türk Bayraklarını dükkanlarına astı.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Cumhuriyetin 100. Yılını büyük bir coşku içinde kutlamak istediklerini ifade eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Bu yıl 100. yaşını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin coşkusunu hep birlikte yaşamak için gelin evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi şanlı al bayrağımızla donatalım.” dedi. Esnafların gösterdiği duyarlılığa da teşekkür eden başkan Özkan “ Cumhuriyet Bayramının 100. yıl kutlamaları öncesi esnaflara şanlı al bayrağımızı takdim ettik. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun” dedi.

AKSEKİ'DE 29 EKİM KUTLAMALARI

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan Akseki’de 29 Ekim kutlamaları hakkında bilgi verdi. “Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı olması münasebetiyle bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ayrı bir önem arz ediyor. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, yurt genelinde kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Akseki’de’de bir dizi program icra edilecek. Akseki Kaymakamlığı ve Akseki Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği ilk etkinlik 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet meydanında’100 Yıl Akseki Bisiklet Turu’ ile başlayacak. Aynı gün saat 14:00 te “Haydi Çocuklar Şişme Oyun Parkına” sloganıyla tüm çocuklarımızı Akseki Atatürk Stadyumunda buluşturacak ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlayacağız” dedi.