• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 11:39

‘AK Parti tuz buz olacak’

‘AK Parti tuz buz olacak’
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Ak Parti seçimi kaybettiği zaman hep beraber göreceğiz ‘tuz buz’ olacak” dedi.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün’ün katılımı ile basın toplantısı yapıldı. Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir, Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, AGC Başkanı İdris Taş,  parti yöneticileri ve basın mensupları katıldığı toplantıda 6’lı masa ve Ak Parti politikaları konuşuldu.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir, “Siyaset bizim kültürümüzde demokrasinin toplum huzurunun güvenliğinin olmazsa olmazlarından birisidir. 12.12 2019 tarihinde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Gelecek Partisi’nin kurucuları olarak Türkiye'nin illerinde ilçelerinde her alanında demokrasi yolculuğunda yerimizi almış bulunmaktayız.  Gelecek Partisi tabiri caizse nadide bir çiçek tomurcuk bir gül gibi demokrasi kültürünün bağrında yerini almıştır. Antalya’da bunun en önemli göstergelerinden birini yaşamaktayız. Demokrasi aynı zamanda barışın, huzurun, güvenliğin bir vesilesidir bir amacıdır. Son 4-5- yıldır Türkiye'de hakim olan ötekileştirici, ayrıştırıcı itici küçümseyici yapıya son vermek için demokrat, çağdaş bir Türkiye için yola çıkmış olan Gelecek heyetini buradan can-ı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

“AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİ OLMAKTAN ÇIKTI”

Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ise, zorlukları aşmak çıkış yolu aradıklarına dikkat çekerek, “Biz Gelecek Partisi ekibi olarak bu sene tamamen alanlarda şehirlerdeyiz. Anadolu’nun 81 il ve ilçelerindeyiz. Vatandaşımızı dinliyoruz. Onlar bize biz onlara içinde bulunduğumuz durumu anlatıyor, durumu beraber yaşıyoruz. Zorluklarımızı aşmak için milletimizle beraber bir çıkış yolu arıyoruz. Anadolu’yu geziyoruz. Yolsuzluk deyince artık yolsuzluk kanıtsanmış. Özellikle ‘Partili cumhurbaşkanlığı’ sisteminden sonra artık parti, maalesef kimin ne yaptığını bilmediği bir aşamaya geldi. 21. kuruluş yıl dönümü kutlanan AK Partiye bakıyorum, bu gününü kutlayanların önemli bir kısmına bakıyorum, geçmişte küfredenlerden oluşan bir hâle gelmiş. Hatta en iyi olduğu dönemlerde hakaret edenlerin bugünlerde kutladığı hâle gelmiş bir parti. Yolsuzluklarla, yasaklarla, yoksullukla mücadeleye başlandığı bir dönemden, bugün ülkenin bir cumhurbaşkanı bir ile gittiği zaman valisi dahi karşılamaya korkar hale geldi. Valisinden kaymakamına, bürokratına kadar artık resmi ideolojinin partisi haline geldi. Milletin partisi olmaktan çıkıp devletin partisi, resmiyetin partisi haline gelmiş bir yapıya dönüştü. Milletin kurduğu partiden devletin kurduğu parti haline gelmiş AK Parti” dedi.

AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Üstün, Türkiye’deki ekonomik konjonktürü değerlendirerek “Maalesef en fazla enflasyon ve faizle mücadele ettiğimiz dönemdeyiz. Bizlerin bu liyakatsiz yönetimi değiştirmeden milletin huzura kavuşma şansı olmadığını bilmemiz lazım. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürmemiz lazım. Gelecek Partisi ekibi olarak biz bu senenin o sene olduğunu bu yazın o yaz olduğu düşüncesi ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bizim başımızda başbakanlığından ve koltuğundan bir sürü lafa söze boyun eğerek göğüs gererek koltuğunu terk etmiş bir genel başkanımız var. Sayın Genel Başkanımızın bizlere talimatıdır. ‘Arkadaşlar Anadolu’da bu gün 85 milyon insandan ayıracağımız bir tane vatandaşımız yoktur’ Biz bütün vatandaşlarımızı ayrımcılık yapmadan herkesi bir ve eşit görevceğiz. Herkesi bir ve beraber göreceğiz” diye konuştu.

“AK PARTİ TUZ BUZ OLACAK”

Toplantıda gazetecilerin, “Sürekli AK Parti’yi konuştunuz. Ne zaman Gelecek Partisi’nin geleceğini konuşmamaya başlayacaksınız” sorusu üzerine, Üstün, “AK Parti dememizin sebebimiz şu; başımızda onlar var. Dolayısıyla onu yok sayarsak bir şey yapamayız. Seçime kadar konuşacağız. Seçimi Tayyip Bey kaybettikten sonra, orası menfaat yeri haline geldiği için zaten anında dağılacaktır. Yani şunu hep söylüyorum kuruluş yıl dönümün paylaşanlara bakıyorum bugün onu kutlayanların tamamı geçmişte sövenlerden oluşan ve geçmişinde ‘sana bir gün hesap sormazsan namerdim’ diyenler. AK parti seçimi kaybettiği zaman hep beraber göreceğiz tuz buz olacak. Davutoğlu’nun geçmişinin tamamı şeffaftır, devlet yönetiminde de dış politikada da danışmanlığında da şeffaf olmasıdır. Geleceği ne zaman konuşacaksınız derseniz? 6 masanın da en fazla taktiği veren başkanımızdır. İşin ciddiyetini biliyor. Ülkeyi yönetmeye en hazır parti Gelecek Partisidir. Geçim için seçim kampanyası başlattık. Bu saatten sonra da seçim atmosferine girmiş olduk. Son yaz. Bu son yazı değerlendirip hep birlikte rahata kavuşacağız” ifadeleriyle soruyu yanıtladı.

MÜHÜBE TAŞKIN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.