AK PARTİ'DE KEYİFLER KAÇTI

  • SUR YAPIIIIIII

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelindeki tablonun bir benzeri de Antalya'da yaşanınca fatura kime kesiceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Fatura mutlaka birilerine kesilecek.

Seçim sonuçlarındaki şaşkınlığını tam olarak daha üzerinden atamayan AK Parti'de sinirler de gergin.

Neredeyse her yeni güne görevden alma söylentileri ile uyanılıyor.

Zaman geçtikçe de eteklerdeki taşlar da dökülmeye başlıyor.

Örneğin; Kepez Belediye başkan adayı Rıza Sümer'in bayramlaşma töreninde "içimizde hainler var" sözünü biraz yüksek sesle dile getirdiği ve göndermede bulunduğu dile getirliyor.

Bayramlaşma töreninde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü'nün olmaması, sonrasında değerlendirme toplantısında Mevlüt Çavuşoğlu ile Menderes Türel yer alırken Hakan Tütüncü'nün yer almaması yorumları da beraberinde getirdi.

Kulağıma gelen dedikodulara göre seçim öncesindeki AK Parti Antalya İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda da Hakan Tütüncü ile İl Başkanı Ali Çetin sert bir şekilde seslerini birbirlerine karşı yükseltmişler.

Kulağıma gelen dedikodulara göre İl Başkanı Ali Çetin seçim sürecisnde Hakan Tütüncü'nün rakibi olan Muhittin Böcek'i neden eleştirmediği ile ilgili serzenişte bulunmuş.

Anlayacağınız seçimden kısa bir süre önce gerilmeye başlanılan sinirler seçim sonrasında yay gibi daha fazla gerilmiş.

Birileri birileri ile konuşurken dahi başkası duysun da hedefe ulaştırsın diye ses tonunu yükselterek konuşanlar ortaya çıkmaya başlamış.

Bugüne kadar kol kırılır yen içinde kalır mantığı ile hareket eden AK Parti'de bu kez sorunlar içeride çözülmüyor dışarıya da yansıyor.

Tabii ki sorunları dışarıya yansıtanlar ile ilgili disiplin süreçleri başlar mı başlamaz mı bilemiyoruz ama fatura çok ağır kesilecek gibi görünüyor.

Kadın kolları ve gençlik kolları ile ilgili de büyük bir değişim beklentisi içerisindeyim.