• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ocak 2023 12:06

Ak Gıda- İçim Süt Anfaş Fuarı’nda

Ak Gıda- İçim Süt Anfaş Fuarı’nda
Ak Gıda- İçim Süt, 17-20 Ocak tarihleri arasında Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yeme içme sektörünün profesyonelleriyle bir araya geliyor.

Ak Gıda- İçim Süt, 17-20 Ocak tarihleri arasında Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yeme içme sektörünün profesyonelleriyle bir araya geliyor.Pastacılık ustası Şef Sedat Yaman’ın İçim, Président ve Masterini ürünleriyle ikramlar hazırladığıve yemek pişirme atölyelerinin gerçekleştirildiği Ak Gıda – İçim Süt standı ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

Türkiye’nin en fazla süt ve süt ürünleri üretimini gerçekleştiren ve 6 fabrikasıyla sektörün en büyük üreticisi olan Ak Gıda- İçim Süt, 17-20 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ tarafından düzenlenen 29'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda yeme içme sektörü ile bir araya geliyor. Gastronomi sektörünün önemli organizasyonlarından biri olan Anfaş Fuarı’nda yerini alan Ak Gıda – İçim- Süt;Şef Sedat Yaman ile ekibinin İçim, Président ve Masterini ürünleriyle hazırladığı tadımlık ikramlar ve yemek pişirme atölyeleriyle4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

TONAJDA YÜZDE50’NİN ÜZERİNDE BÜYÜME

Büyümekte olan ev dışı tüketim pazarında Ak Gıda -İçim Süt olarak tonajda yüzde 50’ninüzerinde artışgerçekleştirdiklerini belirten Ak Gıda -İçim Süt CEO’su Ali Sözen;10 gram tereyağından 18 kilogram yoğurda kadar farklı gramajlarda sektörün ihtiyaçlarına göre üretim yaptıklarını söyledi. Sözen; şeflerle işbirliği yaparakpazardaki ihtiyaçları belirlediklerini veAr-Ge çalışmalarıyla bu ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştirdiklerini belirtti. Ali Sözen,“Ak Gıda olarak gastronomi sektörünün temsil edildiği fuar ve etkinliklerde yer almayı ev dışı tüketim pazarının ihtiyaçlarını anlamak ve profesyonel çözümlerimizi anlatmak konusunda bir fırsat olarak görüyoruz. Böyle etkinlikleri hem sektörün profesyonelleri hem de tüketiciler için faydalı buluyoruz” dedi.