• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 27 Eylül 2023 11:59

‘Agam bizimle yine eğleniii’

‘Agam bizimle yine eğleniii’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği üç müjdeye CHP kanadından eleştiriler de hemen gelmeye başladı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı ve hükümetini sert bir dille eleştirdi. Şahin, Erdoğan’ın 21 yıllık iktidarının sonucunda ülkeyi Cumhuriyet’in 100. yılında sadakaya muhtaç bir hale getirdiğini iddia etti. İşte Hasan Şahin’in açıklamaları:

“AKP Genel Başkanı Erdoğan, 21 yıldır bu ülkeyi yönetiyor ve Cumhuriyetimizin 100. yılında memleketi sadakaya muhtaç hale getirdi! Kendi ayakları üzerinde refah içinde yaşaması gereken bir halkın yerine adeta bir sadaka toplumu yarattı. Şu verdiği müjdeler bu kafadan bir milim sapmadığının kanıtı…

Örgün eğitimde öğrenim gören gençlere 9 bin 500 lirayı aşmayan telefon ve bilgisayar için toplam 5 bin 500 lira destek verilecekmiş. Birisi Erdoğan’a piyasayı hatırlatsın 9.500 TL’ye bırak bilgisayarı ekran kartı bile alamazsınız. Ağam eğleniyor yine bizimle… Bu fikri herhalde Elon Musk vermemiştir. Neyse. Vatandaş aç ama bu ucuz şovlara karnı tok! Kişi başına düşen milli geliri insani bir noktaya getiremedikten sonra 3 kuruşluk sadakalarla vatandaşı eyleyebileceklerini sanıyorlar… Halbuki gençler sadaka değil; iş, aş, onurlu bir gelecek istiyor!

Büyük bir lütuflla az limitli bedava internet müjdesi veren Erdoğan, aylardır feryat figan hakkını arayan emeklileri de yine görmezden geldi! Milyonlarca emekliyi yine sefalete mahkum etti! Tanıyın da görün bunları… Hep birlikte hesabını soracağız bu günlerin…”

Haber: Yalçın KÜÇÜK