• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 20 Aralık 2020 19:33

Acılı baba kızının yaşaması için destek istedi

Acılı baba kızının yaşaması için destek istedi
Doğuştan beri SMA 1 Hastası 17 aylık Asya bebeğin tedavisinde gerekli olan 19 milyonun toplanabilmesi için baba Ramazan Demir, Antalya halkından destek isteyerek, "Parayı toplayamazsak kızım ölecek. Kızımın ölmesini istemiyorum. Lütfen sesimizi duyun" d

Doğuştan beri SMA 1 Hastası 17 aylık Asya bebeğin tedavisinde gerekli olan 19 milyonun  toplanabilmesi için baba Ramazan Demir,  Antalya halkından destek isteyerek, "Parayı toplayamazsak kızım ölecek. Kızımın ölmesini istemiyorum. Lütfen sesimizi duyun" dedi.

Doğuştan beri Spinal Müsküler Atrofi (SMA) 1 Hastası olan 17 aylık Asya Demir bebeğin yaşayabilmesi için gerekli tedavinin Amerika'da olduğunu ifade eden baba Ramazan Demir, kızının  ilaçlarının çoğunu devletin karşılamadığını söyledi. Kendisinin inşaat işçisi olduğunu ve şuanda da işsiz olduğunu belirten baba Demir, "Kızım Asya SMA 1 Hastası. Kızımın iyileşebilmesi Amerika'da yapılacak olan gen tedavisi ile mümkün. SMA hastalığının tedavisi için belli bir yaş kriteri var. Kızım 2'nci yaşına basmadan tedavi olması gerekiyor. Tedavi olabilmesi için de 19 milyona ihtiyacımız var. Parayı toplayamazsak kızım ölecek. Sesimizin duyulmasını istiyorum. Kızımın yaşaması için Antalya halkımızdan ve devlet büyüklerimizden destek bekliyorum. Kızımın ölmesini istemiyorum" dedi.

SİYASETİ BİR KENARA BIRAKIP DESTEK OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, siyaseti bir kenara bırakıp tüm Antalya halkından Asya bebek için destek istedi. Kurnaz, "Asya bebeğin yerinde kendi çocuklarımız olabilir. Amacımız burada siyaset yapmak değil. Yaşam savaşı veren ve yaşayabilmesi için 4 aylık gibi kısa bir süresi kalan 17 aylık Asya bebeğimize destek olmak. Antalya halkımızdan ve siyasi parti gözetmeksizin devlet büyüklerimizden Asya bebeğimizin tedavisi için gerekli olan 19 milyonun toplanabilmesi için destek istiyoruz. Herkes bir günlük harcayacağı parayı Asya Bebeğe gönderse bebeğimiz yaşar. Minik Asya'yı ölüme terk etmeyelim" dedi.

ASYA BEBEĞE DESTEK YAPILACAK HESAP NUMARASI

TR14 0020 5000 0967 8114 3000 01
Kuveyt Türk • Asya Demir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.