• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 25 Haziran 2021 13:16

ABP Genel Başkanı Yalçın: Önünüze konanı yemeyin!

ABP Genel Başkanı Yalçın: Önünüze konanı yemeyin!
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Türkiye’yi uyanmaya çağırdı. 15 Partinin katılımı ile Cumhur ve Millet İttifakı’ndan sonra Anadolu İttifakı kuruldu.

Antalya’da uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra Anadolu Birliği Derneği’ni kuran ardından da Anadolu Birliği Partisi’ni kuran Bedri Yalçın, Türkiye’yi Anadolu’da buluşmaya çağırdı.

Cumhur ve Millet İttifakı’ndan sonra Anadolu İttifakı’nı kurduklarını dile getiren Genel Başkan Bedri Yalçın, 15 siyasi partinin katılımı ile yola çıktıklarını ve “Biz de bu değişimin bir parçası olmak istiyoruz ve yurttaşlara yeni bir ittifak seçeneği sunuyoruz” dedi.

ÜÇÜNCÜ SEÇENEĞİ SUNUYORUZ

Siyaset sahnesine yeni girmiş 15 partiyle bir araya geldiklerini kaydeden Yalçın, “Aralarında Ülkem Partisi, Umut Partisi, Güzel Parti, Kuvayi Milliye Partisi, Doğru Parti’nin de bulunduğu 15 parti ile ittifak sağladık. Halk, aynı bizim partimizin sloganında olduğu gibi 'Şimdi yeni şeyler söylemek zamanı' olduğunu düşünüyor ve değişim istiyor. Biz de bu değişimin bir parçası olmak istiyoruz ve yurttaşlara yeni bir ittifak seçeneği sunuyoruz. Bu ülkede Anayasa Mahkemesi kararlarını yok hükmünde sayan bir anlayışın Türkiye’yi yönetme şansı olamaz. Ülkeler yasalarla yönetilir ama bu şu anın Türkiye’sinde pek mümkün değil.  Ahlak, siyasete egemen olmadıkça memleket düzelmez” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin mevcut durumunun yeni bir ittifakı doğurduğunu dile getiren Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Şu anda, yarın seçim olsa seçime girebilecek 3 parti bizim ittifakımızda yer alıyor” dedi. Yalçın, söz konusu 15 parti arasında Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi ve Ali Babacan’ın Deva Partisi’nin bulunmadığını kaydetti.

HEPSİNİN DERDİ DÜŞENLERİ TOPLAMAK

Yeni kurulan bazı partilerin NATO ekseninde hareket ettiklerini dile getiren ve Türkiye’yi Anadolu’da buluşmaya çağıran Bedri Yalçın şunları söyledi: “Babacan ve Davutoğlu AKP'den düşenleri topluyor, Akşener, MHP'den düşenleri topluyor,İnce ve Sarıgül CHP'den düşenleri topluyor. Sonra tüm bu toplananlar kapitalist ve NATO eksenli sisteme tekrar monte ediliyor.

Önünüze ne koyuyorlarsa onu yiyorsunuz. Menü hep onların menüsü! Menünüz Anadolu menüsü olsun. Yolumuz açık olsun.”


Haber: Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Müşerref aksu 25 Haziran 2021 00:00

    Tesbitler çok doğru başkanım yolunuz açık olsun umarım oy veren insanlarımız emeklinin,işsiz gençlerin,esnafın ,milletin efendisi köylünün tarlada kalan ürününün ahırdaki hayvaninin vebalini iyi düşünür,evine taksitle aldığı buzdolabını çağ atlama olarak sunanlara gereken cevabı verirken biraz olsun kendi onurumuzu düşünürüz.

  • Erhan Oralalp 25 Haziran 2021 00:00

    Değerli başkan Davutoğlu ve babacanı ittifaka almamanız çok doğru bir karar küresel güçlerin hizmetinde olanlar kaybedecektir ve yargı önünde hesap vereceklerdir.Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.