YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 16 Ocak 2024 12:12

Abonelik başvuruları başladı

Abonelik başvuruları başladı

Antalya’da bazı yeraltı kuyularında kurumalar görülmesi üzerine bahçe ve seralar için verilen su abonelikleri durdurulmuştu. ASAT bahçe aboneliklerini yeniden vermeye başlandı.

ASAT tarafından Haziran 2021’de “bahçe ve Seralarda insani tüketim amacı ile verilmekte olan bahçe-sera abonelikleri, ülkemizde ve bölgemizde yağışların yetersiz olmasından dolayı yeraltı sularında düşümler, bazı kuyularda ise kurumalar izlenmeye başlandığından, ilimiz genelinde yönetim kurulumuzun 25.05.2021 tarih ve 2021/193 sayılı kararı gereği 26.05.2021 - 01.11.2021 arasında geçici olarak durdurulmuştur” denilerek bahçe abonelikleri verilmeye başlanmıştı. 

Başvurusu yapılmış ve olumlu sonuçlanmış olan abonelik talepleri de beklemeye alınarak işlem yapılmıyordu. Geçtiğimiz günlerde bahçe aboneliği başvuruları yeniden alınmaya başlandı. Haberi heyecanla karşılayan bahçe sahipleri abonelik başvurularını yapmaya başladı. Ancak bahçe abonesi almak için söz konusu bahçenin çevresinin çitle çevrili olması ve içerisinde herhangi bir yapı olmaması gerekiyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK