• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2023 14:45

“14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız”

“14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından Korkuteli’nde gerçekleştirilen programda,partiye katılan yeni üyelere rozetleri ve üyelik belgeleri takdim edilirken, ilçe teşkilatıyla yaklaşan genel seçimlere yönelik fikir alış-verişinde bulunuldu. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İl Divan Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.Konuşmasına 11 ili etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, geride kalanlara sabırlar dileyerek başlayan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, konuşmasının devamında yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

“ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOKTUR”

Millet İttifakı’nda her şeyin yolunda olduğunun altını çizerek sözlerine başlayan İl Başkanı Karacan, “İstişare edilerek çözülemeyecek sorun yoktur. Sorunlar istişareyle çözülmüştür ve milletimizin talepleri masada kabul görmüştür.Elimizde 6’lı Masa tarafından Türkiye’nin tüm sorunlarını çözecek, halkın refah seviyesini arttıracak, ülkemizi her alanda daha ileri taşıyacak çalışmalar yapıldı.256 sayfadan oluşan mutabakat metninde tüm bu konular özetlendi. Bunları halka anlatmamız gerekiyor ve bunları teşkilatlarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza aktararak 14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ BİRİNCİ SIRAYA GELMEK”

14 Mayıs’ta sandıktan ilk sırada çıkmayı hedeflediklerini belirten Başkan Karacan, “Hedefimiz İYİ Parti’nin Antalya’da birinci sıraya gelmesidir. 5 vekil, 7 vekil meselesinde değiliz. İYİ Parti, Türkiye’nin ihtiyacı olan ‘ Merkez’in partisidir. ‘ Merkez’ biziz, halkın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Yönetimimiz halkın içinden olan kişilerden oluşuyor ve bu memleketin sorunlarını bizden daha iyi bilen olmadığına inanıyoruz. Sorunları çözebilecek yetenek, zeka ve çalışkanlığa sahip bir partiyiz. Gelecekte iktidar olacak parti İYİ Parti’dir. Hep beraber daha ‘İYİ’ olmak için varız” diyerek sözlerini noktaladı.

İYİ PARTİ KORKUTELİ’NDE ‘İYİ’ BİR İVME KAZANDI

İYİ Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ise “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çalışmaları hepimize ışık oldu. Korkuteli İlçe Teşkilatı olarak azim ve hırsla çalışıyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin haklarını korumaya çalışıyoruz ve bunu da başardığımıza inanıyoruz. Bugüne kadar memleketimizin yararına olacak her karara evet, yararına olmayacak tekliflereyse hayır dedik. İlçemiz adına ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık. İYİ Parti, Korkuteli’nde ‘İYİ’ bir ivme kazandı. Bunda tüm teşkilat üyelerimizin katkısı çok büyüktür” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.