• SUR YAPIIIIIII
EKONOMİ Haber Girişi : 01 Haziran 2020 11:12

Yeni Dönemin Gözdesi‘Çıralı’ Sezona Hazır

Yeni Dönemin Gözdesi‘Çıralı’ Sezona Hazır
Antalya Kemer'e bağlı Çıralı beldesi yeni döneme hazır. Covid-19 sonrası "Güneşi, denizi, Ssahili, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle tatilcilerin ilgisini çekecek olan Çıralı’da turizmciler hazırlıklarını tamamladı gelecek misafirlerini bekliy

Antalya Kemer'e bağlı Çıralı beldesi yeni döneme hazır. Covid-19 sonrası "Güneşi, denizi, Ssahili, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle tatilcilerin ilgisini çekecek olan Çıralı’da turizmciler hazırlıklarını tamamladı gelecek misafirlerini bekliyor.

Akdeniz' in en temiz ve denize girilebilecek yerler arasında en çok tercih edilen yerlerden birisi olan Çıralı sahili 3,2 km uzunluğunda. Eşsiz kumsalı ve caretta caretta yuvalarının kuruma bölgesi olan Çıralı sahili, geçtiğimiz günlerde İngiliz The Guardian Gazetesi'nin seyahat yazarları tarafından Avrupa'nın en temiz plajları arasında gösterilmişti.

Sessiz sakin ve doğal ortamı ile dikkat çeken Çıralı ayrıca günübirlik yat turları ile de dikkat çekiyor. Bölgeyi seçen misafirler, günübirlik turlar ile Çıralı ve çevresinin muhteşem güzellikleri ve Akdeniz'in harika denizinde unutamaz günler yaşıyorlar.

Bölgede görüştüğümüz Çıralı Muhtarı Habip Altınkaya ve turizmciler Mustafa Şahin, Salih Sarıca ve Mehmet Öner Aygün yeni dönem için misafirleri Çıralı’ya beklediklerini söylediler ve sezona hazır olduklarını ifade ettiler:

Habib Altınkaya (Çıralı Muhtarı)  “ Çıralı turizm için hazır. 1 Haziran’dan itibaren pansiyonlarımız, günübirlik teknelerimiz kendilerini hazırladılar. Çıralı’daki işletmelerimiz zaten sosyal mesafeye uygundular. Yine de işletmecilerimiz bu durumu göz önüne alarak daha da uygun hale getirdiler. İnşallah güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Herkesi Çıralımıza bekliyoruz”

Mustafa Şahin ( Mahi Mahi Travel )“ Yeni döneme ekibimiz ve çalışanlarımız olarak hazırız. Çıralı eşsiz doğası ve plajı ile tatil yapılabilecek mükemmel bir yerdir. Rezervasyonlarımız da yavaş yavaş gelmeye başladı. Artık misafirlerimizi Çıralı’ya bekliyoruz. Yerli ve yabancı bütün misafirlerin gözdesi olan Çıralı plajımız, bütün dünyada bilinmekte olan bir plaj. Bizde misafirlerimizi çok özledik. Onlarda bizlere gerekli mesajlarını iletiyorlar. Onlar da Çıralı’yı çok özlediler. En yakın zamanda onlarla kavuşacağız”

Salih Sarıca ( Yanartaş Travel ) “ Biz hazırız. Bütün işlerimizi tamamladık. Teknelerimiz bakımını yaptı. Tüm misafirlerimizi Antalya’nın en güzel koylarında dolaştıracağız. Bu arada otellerimiz hazır. Çıralımızda tekne turlarımız, Yanartaş turumuz, eko turizmimiz var. Misafirlerimizi doğayla iç içe olan Çıralı’ya bekliyoruz”

Mehmet Öner Aygün (Turizmci)  “ Bu hafta içi otelimizi hazırlıyoruz. Tamamen hijyenik koşullarda tesisimiz açacağız inşallah. Koronavirüs’ten sonra bölgemize müthiş bir talep bekliyoruz. Dünyada herkes izole yaşam, sosyal mesafe konularına girmiş durumdalar. Biz zaten Çıralı’da yıllardır bu şekilde yaşıyoruz. Kendi yaşam dünyamızda bu şekilde. Ayrı ayrı birbirinden uzak ünitelerimiz. Deniz, Kum, güneş burada çok güzel. Caretta carettaleımız var. Doğamız harika. Dünyanın en güzel sahillerinden birisine sahibiz. 3.2 km. uzunluğuna sahip bir sahilimiz var. Tepeden baktığınızda denizi içindeki taşları tek tek sayabiliyorsunuz. Hayırlısı ile güzel bir sezon diliyorum. Misafirlerimizi Çıralı’ya bekliyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.