• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 20 Aralık 2021 12:14

“Yangınzedeler Unutulmasın”

“Yangınzedeler Unutulmasın”
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,Manavgat yangınında evleri, eşyaları, ahırları, hayvanları ve tarım araçları yanan yangınzedelere AKP İktidarı tarafından verilen sözlerin acilen yerine getirilmesini istedi.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,Manavgat yangınında evleri, eşyaları, ahırları, hayvanları ve tarım araçları yanan yangınzedelere AKP İktidarı tarafından verilen sözlerin acilen yerine getirilmesini istedi.Başaran, “İktidarın elini çabuk tutmasını ve vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce sarmasını istiyoruz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, bu yaz yaşanan Manavgat tarihinin en büyük yangınında evlerini, eşyalarını, ahırlarını, hayvanlarını, meyve bahçelerini ve tarım araçlarını kaybeden yangınzedelere AKP İktidarı tarafından verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi. Kış aylarının gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte konteynerlerde kalan yangınzede ailelerin çok zor durumda kaldığının altını çizen Başkan Başaran, “Büyük Manavgat yangınında zorlukla hayatını kurtaran ancak malını ve mülkünü kaybeden vatandaşlarımız gerçekten çok zor durumda. Evleri, eşyaları, ahırları, hayvanları, meyve bahçeleri ve tarım araçları yanan bu insanlarımıza AKP İktidarı tarafından verilen ancak hala yerine getirilmeyen sözler var. Vatandaşımız kendilerine verilen sözlerin acilen yerine getirilmesini istiyor” dedi.

İKTİDAR ELİNİ ÇABUK TUTSUN
Bölgede zor şartlarda ayakta kalma mücadelesi veren ve AKP İktidarından ümidini kesen vatandaşların kendilerine ulaşarak yardım istediğini de hatırlatan Başkan Mehmet Başaran, “Manavgat tarihinde görülmemiş büyüklükte olan yangın sonrası mağduriyet yaşayan vatandaşları ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, birçok söz vermiş ancak 4-5 aydan bu yana ne arayan ne de soran olmuş. Bazı vatandaşlarımız bu yardımlardan yararlanmış ancak yararlanamayan hala çok sayıda yangınzede var. Ortada kaldıklarını düşünen bu insanlarımızın yangında her şeylerini kaybettiklerinin unutulmaması gerekiyor. O yüzden iktidarın elini çabuk tutmasını ve vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce sarmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.