• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 22 Kasım 2022 14:13

Ünsal İlkokulu’na ‘Çok Amaçlı Salon’

Ünsal İlkokulu’na ‘Çok Amaçlı Salon’
Kepez Belediyesi’nin Ünsal İlkokulu’na kazandırdığı ‘Çok Amaçlı Salon’ Başkan Hakan Tütüncü’nün katılımıyla hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi’nin Ünsal İlkokulu’na kazandırdığı ‘Çok Amaçlı Salon’ Başkan Hakan Tütüncü’nün katılımıyla hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi’nden eğitime bir destek daha geldi. Ünsal İlkokuluna Kepez Belediyesi’nin katkılarıyla çok amaçlı salon kazandırıldı. Okulun çok amaçlı salonu öğrencilerinde katılımıyla hizmete açıldı. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kepez’in bir okuluna daha çok amaçlı salon kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren ve konuşmasını 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak sürdüren Başkan Tütüncü, “Elleri öpülesi irfan dünyamızın kahramanı, milli eğitimimizin çok değerli öğretmenlerini içinde bulunduğumuz hafta münasebetiyle tebrik ediyorum. Onlara şükranlarımızı arz ediyoruz. Öğretmenlerimizin bir ömür boyu hizmetinde olsak onların haklarını ödeyemeyiz. Sevgili öğrencilerimiz bu bilinçle hareket etmeliyiz ve öğretmenlerimizin en mutlu olacağı şey sizlerin iyi bir insan olması, başarılı bir öğrenci olması ve gelecek yolculuğunuzda sizlerin daha gayretli olmasıdır.” dedi.

MAHALLELERİMİZ YATIRIMLARLA DEĞİŞTİ

Kepezaltı, Santral, Ünsal, Duraliler ve Avni Tolunay Mahallelerinin hizmetlerde birinci mahalle olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bu mahalleler öteden beri çok önemli… Ve bu mahallelerin tam da ortasında bulunan Ünsal mahallesinin dünüyle bugün arasında gerçekten çok önemli yatırımlar alarak çok değişik farklar meydana getirmeyi başarmış bir ekibe sahibiz. Her şeyden evvel ekibimizi tebrik ederiz.” diye konuştu.

CUMHURİYET’İN AYDINLIK YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ünsal İlkokulunun belediyeden beklenen isteklerini bir bir yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini bildiren Başkan Tütüncü, “Sevgili çocuklar, her şeyden önce biz sizi seviyoruz, siz bizim için kıymetlisiniz, bir evlat, bir çocuk, anne ve babanın en değerli varlığıdır. Ben de belediye başkanınız olarak hepiniz benim çocuklarım olduğunuza göre siz de benim en kıymetli varlıklarımsınız. Ben istiyorum ki, Kepez'in bütün çocukları Antalya'nın bütün çocukları en güzel ortamlarda okusunlar, en iyi imkanlara kavuşsunlar ve bütün bunlarla birlikte bizim çocuklarımız gelecek yolculuğunda çok daha başarılı olsunlar. Bu sebepten dolayıdır ki Milli Eğitime verdiğimiz emekleri gayretleri Belediyeciliğimizin en önemli unsuru olarak kabul ettik ve bundan sonra da böyle kabul etmeye devam edeceğiz. Biz en çok Milli Eğitimi için en çok çocuklarımız için, en çok Cumhuriyetin aydınlık yarınları için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. O yüzden yaptığımız bu çalışmalar eğitime kazandırdığımız yeni değerler, okullar, spor salonları, bilim merkezleri, kütüphaneler, bütün çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.”  dedi.