• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 17 Ağustos 2022 13:48

Tütüncü’den Karşıyaka ve Emek’e 4 müjde!

Tütüncü’den Karşıyaka ve Emek’e 4 müjde!
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 68 mahallesini karış karış geziyor.

Mahalle mahalle gezen ve gittiği her mahalle muhtarını da ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karşıyaka’ya anaokul, ilkokul ve kapalı pazar, Emek Mahallesine de kapalı pazar olmak üzere toplamda 4 yatırım müjdesi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 68 mahallesini karış karış geziyor. Mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tütüncü, gittiği her mahallenin muhtarını da makamında ziyaret ediyor. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Recep Sabır ve Emek Mahalle Muhtarı Süleyman Kabaağaç’ı da ziyaret eden Başkan Tütüncü, iki mahalleye müjdeler üstüne müjde verdi. Muhtarların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Tütüncü, ziyaretlerin ardından yatırımlarla ilgili açıklama yaptı.

SEVGİ VE HİZMETLERİMİZLE KEPEZ’DEYİZ

İlçedeki çalışmaları her hafta beraberindeki heyetle incelediklerini belirten Başkan Tütüncü, “Bu hafta da Karşıyaka ve Emek Mahallelerini gezdik. Bizim mahallelerimize her gidişimiz, hemşehrilerimizle her kucaklaşmamız aynı zamanda onlara da bir müjde olarak geri dönüyor.  Çünkü biz gittiğimiz her yere sevgimizle gidiyoruz. Ama mutlaka hizmetlerimizle yanımızda oluyor. Bir yandan hizmetlerin yapıldığı diğer yandan da sevginin, kardeşliğin, dostluğun en güzel örneklerinin yaşandığı bir yer Kepez… Kepez Belediyesi de bu iki unsura aynı anda kıymet veren bir belediyedir.“dedi.

ANAOKUL, İLKOKUL, KAPALI PAZARLAR

Karşıyaka Mahallesine 3 müjde ile gittiklerini dile getiren Başkan Tütüncü, “Bu müjdelerimiz; Anaokul, ilkokul ve kapalı semt pazarı yapımı oldu. Emek Mahallemize de yine kapalı semt pazarı müjdesi verdik. Müjdelerimiz hayırlı uğurlu olsun. Büyük hayaller kuran, o hayalleri gerçekleştirmek için özveriyle gece gündüz çalışan bir ekip var. O ekip çalıştıkça Kepez çok daha güzel oluyor. “ diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.