• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 24 Haziran 2021 17:04

Transferde harekat başlıyor

Transferde harekat başlıyor
Erkan Eybil’e 5 yıllık sözleşme imzalattıktan sonra sessizliğe bürünen Antalyaspor’da hedef yine genç futbolcular.

Erkan Eybil’e 5 yıllık sözleşme imzalattıktan sonra sessizliğe bürünen Antalyaspor’da hedef yine genç futbolcular.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, bu sezonki hedefi ilk 5 olarak açıklarken transferdeki sessizlik taraftarları endişelendiriyor. Gündeme pek çok isim gelirken şu ana kadar sadece bir futbolcuya imza attırılabildi. Takımın yaş ortalamasını düşürmek ve önümüzdeki dönemlerde de genç futbolcuların satışından para kazanmak isteyen Antalyaspor gençlere yöneldi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, transfer müjdesi verdi. Çetin, "Ümit takımdan Erkan Eyibil'i transfer ettik. Aynı zamanda görüştüğümüz yine ümit takımdan 2 oyuncumuz var, anlaşmak üzereyiz" dedi.

Yurt dışında da genç futbolcu arayışına giren Antalyaspor’da yabancı kontenjanının değişmesi ile birlikte gurbetçi futbolculardan da faydalanmak istediği belirtiliyor. Çalışmaların bu yönde yapıldığı kaydedilirken yabancı oyuncu arayışlarında da sona gelindiği ve önümüzdeki hafta imzaların atılmasının beklendiği ifade ediliyor.

Yabancı futbolcu konusunda ciddi bir çalışma yapan Antalyaspor’a Portekiz ve İsveç’ten futbolcuların menajerler aracılığı ile önerildiği defansa bir İsveçlinin gelebileceği dile getiriliyor. Forvet hattının ise Portekizli bir futbolcu ile güçlendirilmesi bekleniyor.

Yabancı futbolcular ve genç futbolcular noktasında çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da bazı futbolcular için ise Euro 2020 maçlarının tamamlanması bekleniyor. Düşük maliyetler ile kaliteli futbolcu arayışında olan Antalyaspor’da gözden düşmüş ama kaliteli futbolcular da gündeme geliyor.


Haber: Yalçın KÜÇÜK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.