• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 17 Haziran 2020 12:16

Sahilde Sinema Keyfi Devam Ediyor

Sahilde Sinema Keyfi Devam Ediyor
Bu haftanın filmleri “Aykut Enişte” ve “Merhaba Güzel Vatanım”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’nde gerçekleştirdiği ‘Sahilde Sinema Var’ etkinliği bu hafta “Aykut Enişte” ve “Merhaba Güzel Vatanım” filmleriyle devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta ilki organize edilen 'Sahilde Sinema Var/Maskeli Sinema' etkinliği ile Antalyalıların sinema özlemine son vermişti. Aylardır sinemaya hasret kalan Antalyalılar sosyal mesafe ve hijyen kuralları içerisinde açık havada sinema keyfi yaşamaya devam ediyor.

SİNEMA ŞÖLENİ

Konyaaltı Sahili Beach Park Varyant Meydanı'nda ücretsizgerçekleştirilen etkinlik bu hafta 18- 19- 20-21 Haziran tarihlerinde Antalyalılara yine yıldızlar altında sinema keyfi yaşatacak.Etkinlik kapsamında 18 -20 Haziran’da “ Aykut Enişte”, 19 -21 Haziran’da da “Merhaba Güzel Vatanım” filmisaat 20.30'da izleyiciyle buluşacak.

WEB SİTESİNDEN BAŞVURU

Her hafta Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ücretsiz gerçekleştirilen ücretsiz sinema etkinliğine katılmak isteyenlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinden katılım başvurusu yapması gerekiyor. Sinema gösterisinin gerçekleşeceği etkinlik alanına maskesiz giriş yapılamıyor. Alana giren her kişinin ateş ölçümü yapılıyor. Katılım başvurusu onaylananlar, en az 1.5 metre aralıklarla konumlandırılan koltuklarda yerlerini alacak.

BİRBİRİNDEN GÜZEL FİLMLER

Temmuz ayı başlarına kadar sürecek sinema günlerinde 'Organize İşler Sazan Sarmalı', 'Biz Böyleyiz', 'Bizim İçin Şampiyon', '7. Koğuşta Mucize', 'Hedefim Sensin', 'Aykut Enişte' ve 'Merhaba Güzel Vatanım' gibi Türk Sinemasının birbirinden güzel yapıtları Antalyalılarla buluşacak.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.