• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2022 12:11

Kullanıcıları Güvenli Sürüşle Tanıştırdı

Kullanıcıları Güvenli Sürüşle Tanıştırdı
Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, 16 Ağustos’ta Antalya’da kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getirdi.

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, 16 Ağustos’ta Antalya’da kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getirdi. Hizmet verdiği bölgelerde 

BinZone Test Sürüş Alanları kuran BinBin, Antalya halkına hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verdi hem de konforlu sürüş deneyimi yaşattı. Antalyalılar aynı zamanda festival havasında geçen etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkardılar.

 Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanındaki etkinliklerini Antalya halkıyla da buluşturdu. 16 Ağustos Salı günü Antalya’da katılımcılarla buluşan BinBin, hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verdi hem de ücretsiz bir biçimde kullanıcılara sürüş deneyimi yaşattı. 

 Öğlen 14.00’te başlayıp akşam 22.00’ye kadar süren etkinlik, festival havasında geçti. Etkinlik kapsamında ücretsiz sürüş deneyiminin yanı sıra müzik yayını ve çeşitli ikramlar yapıldı. BinBin, hediye çarkıyla pek çok farklı hediye ve cüzdan bakiyelerini de Antalya halkıyla paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.