• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 07 Ekim 2020 12:49

Konyaaltı, Yolları Kışa Hazırlıyor

Konyaaltı, Yolları Kışa Hazırlıyor
Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sinan Değirmeni-Saklıkent yolunu satih asfalt ile kapladı.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sinan Değirmeni-Saklıkent yolunu satih asfalt ile kapladı.

Konyaaltı Belediyesi, yayla yollarında asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Geyikbayırı, Sinan Değirmeni- Saklıkent yayla yolunun altyapısını tamamladı. Yağmur suyu kanallarına büzler yerleştirilerek, yol kenarları düzeltildi. Altyapının tamamlanmasıyla yol, satih asfalt ile kaplandı. Yaz yazlarında yaylacıların, kış aylarında ise kayak meraklılarının sık kullandığı Geyikbayırı, Sinan Değirmeni- Saklıkent yolu yeni haliyle vatandaşlardan büyük beğeni topladı. 

NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADAYIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nda yeni yol açma ve asfalt çalışmalarını, ilçenin tüm noktalarında yaptıklarını söyledi. Başkan Esen, “Bu bölgemiz hem yaz hem kış aylarında çok kullanıyor. Plan ve program doğrultusunda asfalt dökülmesi gereken noktalarda çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli yolculuk yapması adına çalışmalarımız sürecek. Geyikbayırı-Sinan Değirmeni ve Saklıkent yolumuza yapılan asfalt yurttaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.  MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teke, asfalt çalışmasından dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür ederek, Sinan Değirmeni- Saklıkent yolunun sık kullanılan bir yol olduğunu, burada yaşayan vatandaşlar için bu yolun asfalt yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.