• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 26 Nisan 2022 10:36

KONESKOOP’tan “gönül sofrası”

KONESKOOP’tan “gönül sofrası”
KONESKOOP üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen gönül sofrası iftarında bir araya geldi. İftara yaklaşık 1500 kişi katıldı.

KONESKOOP üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen gönül sofrası iftarında bir araya geldi. İftara yaklaşık 1500 kişi katıldı.

 KONESKOOP Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen gönül sofrası iftarında bir araya geldi. Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftara, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özhan Nacar, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Zarif, Esnaf ve Sanatkarlar 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, MHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Yardımcısı Hacı Emin Yücel, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri oda ve kooperatif başkanları, muhtarlar ve yaklaşık 1500 esnaf katıldı.

 “GÖNÜL SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ”

İftar programında konuşan KONESKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazan’ın insanların kendisiyle yüzleştiği, iç dünyasını tazelediği, sabretmeyi öğrendiği ve kötülüklerden arındığı kutsal bir ay olduğunu söyledi. Ramazan’ın aynı zamanda birlik beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğini belirten Başkan Kolpak, “Biz de ‘kardeşlik paylaşmayı gerektirir’ düşüncesiyle hareket ederek gönül soframızı sizlerle paylaşıyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımıza pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermek zorunda kalmıştık. Allah’a şükürler olsun pandeminin etkisinin azalmasıyla bugün tekrar bir aradayız. Bu vesileyle pandemi sürecinde hayatını kaybeden esnafımız ve yakınlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 BİRLİK BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Esnafı gönül sofrasında buluşturan KONESKOOP’a teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural ise, Ramazan ayının başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini diledi.

İftar programı yapılan dua ve tasavvuf müziği dinletisinin ardından sona erdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.