• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 22 Haziran 2020 17:20

Jandarma Komutanına Plaket

Jandarma Komutanına Plaket
Diyarbakır’a tayini çıkan Aksu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Demirtaş, Aksu Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır’a tayini çıkan Aksu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Demirtaş, Aksu Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından karşılanan Demirtaş Aksu’yu evi gibi gördüğünü söyledi. Şahin hizmetlerinden dolayı Damirtaş’a plaket ve Türk bayrağı hediye etti.

3 yıl önce Aksu’da göreve başlayan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Demirtaş Diyarbakır’a atandı. İlçede veda ziyaretlerine başlayan Demirtaş, Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Şahin ve Başkan Yardımcıları ile vedalaşan Demirtaş, Aksu’yu her zaman evi gibi gördüğünü, burada çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Demirtaş’la uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket ve Türk bayrağı taktim etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.