• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 01 Temmuz 2022 13:05

İYİ Partili, Toplumda “Örnek İnsan” Olmalı

İYİ Partili, Toplumda “Örnek İnsan” Olmalı
İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın eğitim programında konuşan İl Başkanı Mehmet Başaran, “Seçimleri almak yetmez. Milletin beklentilerine cevap verebilmek, partimizin hedeflerini, İYİ Partili olmanın vasıflarını bilmek ve öyle davranmak da gerekir

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın “Liderimizin İzinde Az Kaldı" 1. Dönem eğitim programı, Antalya İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Burdur ve Isparta Teşkilatlarının katılımı ile gerçekleştirildi. AKM’de gerçekleşen programda İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Dr. Yüksel Korkmaz, Başkan Yardımcıları Orkun Özeller ve Dr. Hasan Sami Özvarinli’nin çok önemli konulara parmak bastığı sunumlarıbüyük beğeni topladı.

 

SEÇİMLERİ ALMAK YETMEZ!

Eğitim programı öncesi konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, parti içi eğitimin önemine dikkat çekti.Antalya, Isparta ve Burdur’da “birinci parti olacağız” diye yola çıktıklarını ve bu konuda büyük ilerleme kaydettiklerini belirten Başaran, “Ancak seçimleri almak yetmez. Milletin beklentilerine cevap verebilmek, parti programını, partimizin hedeflerini, İYİ Partili olmanın vasıflarını bilmek ve öyle davranmak da gerekir. Daha da ötesi seçim sonrası iktidara hazır olmak gerekir. İYİ Partili, ‘toplumda örnek alınan insan’ olmalı. Giyimiyle, tarzıyla, bilgisiyle, görgüsüyle örnek ve iyi insan olmak zorundayız” dedi.

 

BİZİ İKTİDARA YAKLAŞTIRACAK

İYİ Parti’nin kurulduğundan bu güne kadar Türkiye’de ki siyasetin kalitesini artırarak, siyasetin dilini; temiz, yapıcı ve birleştirici bir üsluba dönüştürmek için çaba gösterdiğini ifade eden Başaran, “Bunun en güzel örneğini Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i izlediğimiz zaman görüyoruz. İnsanları ötekileştirmek ve ayrıştırmak için değil, birleştirmek için mücadele veriyor.Türk siyasetindeki değişim ve dönüşüm; eğitimli, bilgili, dünyayı tanıyan, kendi geçmişini anlayan ve ülkesi için bir gelecek oluşturma iddiası bulunan nitelikli bireylerin siyasette yer alması, siyaset kurumuna katkı sunması, siyasal ve sosyal hayatta daha çok yer almasıyla mümkündür.Siyaset Akademimizin alanında uzman yöneticileri tarafından verilen eğitimin bizim için çok faydalı olacağına inanıyorum. Bizi iktidara taşıyacağına, Genel Başkanımızı ve partimizin stratejisine daha iyi hakim olmamıza katkı sağlayacağı ve bizi iktidara bir adım daha yaklaştıracağına cani gönülden inanıyorum” diye konuştu.

 

CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Artık seçim sath-ı mailine girildiğine de vurgu yapan Başaran sözlerini, “İnşallah yüzümüzün akıyla bu işin üstesinden geleceğiz. Biz; Antalya ile birlikte Burdur ve Isparta illerimizde de birinci olacağız. Bunu başaramazsak hepimizin suçu, başarırsak da hepimizin şerefi olur. İnşallah bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Genel Başkanımızı da -O Başbakan olacağım- dese de, inşallah Cumhurbaşkanı yapacağız” diyerek tamamladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.