• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 03 Ocak 2022 09:20

“İktidar Yolunda Çığ Gibi Büyüyoruz”

“İktidar Yolunda Çığ Gibi Büyüyoruz”
Antalya’daki üye sayılarını ikiye katlayarak 26 bin barajını geçtiklerini ve çığ gibi büyüdüklerini kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Şimdiki hedefimiz Ocak ayı sonu itibariyle 27 bin barajını geçmek.

Antalya’daki üye sayılarını ikiye katlayarak 26 bin barajını geçtiklerini ve çığ gibi büyüdüklerini kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Şimdiki hedefimiz Ocak ayı sonu itibariyle 27 bin barajını geçmek. Bunu başardıktan sonra ilkbahar aylarıyla birlikte önce 30 bin, sonra da 40 bin barajına ulaşmayı kendimize hedef koyduk. Ayrıca bu tempomuzla Antalya’da birinci parti olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya’daki üye sayılarını kısa sürede ikiye katlayarak 26 bin barajını geçtiklerini müjdeledi. Başaran, adeta çığ gibi büyüdüklerinin altını çizerek, “İYİ Parti olarak özellikle son dönemde büyük başarıların altına imza attık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından başlatılan üye kayıt çalışmasıyla kısa sürede büyük yol aldık. Antalya’nın 19 ilçesinde teşkilatlarımızın yetişmiş güçlü kadrolarının yaptığı çalışmalar neticesinde bize verilen 26 bin üye sayısını 31 Aralık 2021 itibariyle geçmeyi başardık. Şimdiki hedefimiz Ocak ayı sonu itibariyle 27 bin barajını geçmek. Bunu başardıktan sonra ilkbahar aylarıyla birlikte önce 30 bin, sonra da 40 bin barajını geçmeyi kendimize hedef koyduk. Ayrıca bu çalışma tempomuzla Antalya’da birinci parti olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

 

İNSANLARIN UMUDU OLDUK

AKP’den umudunu kesen insanların İYİ Parti’ye akın akın gelerek üye olduğunu hatırlatan Başkan Başaran, “Partimiz ülke genelindeki üye sayısını da ciddi anlamda artırdı. İYİ Parti Teşkilat Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın’ın da açıkladığı gibi, 2018 yılında 109 bin olan üye sayımız, 2019’da 241 bine, 2020’de ise 327 bine yükseldi. 2021 yılının sonunda da çok büyük bir sıçramayla 511 bin 734’e çıkarak gücümüzü ortaya koyduk. Bunu tabii ki teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ile başardık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde Partimizi iktidar yapana kadar mücadelemize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Milletimizin destekleriyle de, neredeyse her gün zam üstüne zam yaparak ülkeyi yaşanmaz hale getiren AKP’den ilk seçimde kurtulacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.