• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2022 17:29

‘Geleceğimizle oynatmayız’

‘Geleceğimizle oynatmayız’
Antalya Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz ve yönetim kurulu ekibi Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklamasında bulundu.

Antalya Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz ve yönetim kurulu ekibi Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklamasında bulundu.

Antalya Kırcami Bölgesi İmar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz, Başkan Yardımcısı Mustafa Özçelik ve yönetim kurulu ekibi Kırmaci imar planlamasıyla alakalı Antalya Belediyesi İmar Daire Başkanlığı ile görüştükten sonra görüşme sonuçlarını basın mensupları ile paylaştı. Başkan Hüseyin Oğuz, Kırcami imarının bundan sonra sıkı takipçisi olacaklarını ve vatandaşın artık bu işin peşini bırakmayacağını, sürecin takibinde olduğunu, kimsenin haklarına gasp edemeyeceğini ilgili belediyelere ve ilgili odalara ellerinden geldikçe göstereceklerini ifade etti. Başkan Oğuz, kimsenin Kırcami bölgesinin geleceğiyle oynamaya hakkının olmadığını ve kimsenin bireysel bir talebi olamayacağını aktardı.

HIZ KESMEDEN DEĞERLENDİRİLECEĞİ SÖYLENDİ

Başkan Hüseyin Oğuz, Dernek olarak Kırcami bölgesi imar planlarıyla alakalı sürecin takibi açısında Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı ile görüşmeye geldiklerini aktararak, sürecin hız kesmeden değerlendirildiğini ve taraflarını iletildiğini söyledi. Başkan Oğuz, ‘’Bu değerlendirilme sonrasında konuyla ilgili karar encümene yönlendirileceğini, encümen sonrasında da gerekli kararın Muratpaşa Belediyesine iletileceği yönünde bir bilgi aktarımı yaptılar. Süreç hızlı bir şekilde Antalya Büyükşehir Belediyesinden, Muratpaşa Belediyesine geçtikten sonra Muratpaşa Belediyesi tapu tescil ve vizeleri için tapuya gerekli dosyaları ve evrakları göndereceğini söylendi. ‘’ ifadelerini kullandı.

MAHALLEMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

Süreci sonuna kadar takip edeceklerini, mahalleliyi yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Oğuz, ‘’Biz sürecin takibi açısından olması gereken bütün mevkilerde, makamlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında sürecin takibi açısından bölgemiz adına, mahallelimizi temsilen sürecin takibini yapıyoruz Muratpaşa’dan tapuya hemen tescil için gönderildiği takdir de çünkü bunlar revize tesciller. Revize tesciller ile alakalı sürecin hızlandırılması nihai sonucun en hızlı şekilde inşaatların başlamasıyla alakalı elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah güzel günler çok yakın. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.’’ açıklamalarını yaptı.

MAHALLENİN GELECEĞİYLE KİMSE OYNAYAMAZ

Başkan Oğuz, siyasi hiçbir konudan korkmadıklarını, bazı meslek odalarının imar konusuyla ilgili davalar açtıklarını ama işin sonunda mahallenin peşini bırakmak zorunda olacaklarını vurguladı. Başkan Hüseyin Oğuz, Kırcami bölgesi sakinleri ve Kırcami İmar Dayanışma Derneği olarak sonuna kadar uğraş vereceklerini, kimseye haklarını gasp ettirmeyeceklerini söyledi. Başkan Oğuz, ‘’siyasiler tarafından yönlendirilen ilgili meslek odaları davalarının her zaman ellerinde bir koz olsun mahiyetinde açmaya devam ediyorlar. Bizim bunlardan çok fazla bir korkumuz yok. Vatandaşın artık bu işin peşini bırakmayacağını, sürecin takibinde olduğunu, kimsenin hakkımıza gasp etmeyeceğini ilgili belediyelere ve ilgili odalara elimizden geldiğince göstereceğiz. Kimsenin bu mahallenin geleceğiyle oynamaya hakkı yok. Kimsenin bireysel talebi de olamaz. Mahallenin peşini bırakmak zorundalar, biz olduğumuz sürece hiçbir sonuç elde edemeyecekler. Zafer bizim olacak. Nasip olursa önümüzdeki günlerde inşaat ruhsatlarının verilmesi ve kazmaların vurulmasıyla bölgede çok daha güzel günler yakın. ‘’ dedi. 


www.haberseri.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.