• SUR YAPIIIIIII
DÜNYA Haber Girişi : 23 Ağustos 2022 16:30

Bu kez güzellik kraliçesiyle...

Bu kez güzellik kraliçesiyle...
Finlandiya'nın genç Başbakanı Sanna Marin'in yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde erkekle samimi şekilde dans ederken çekilmiş görüntüleri sosyal medyaya sızan Marin'in, bu kez bir kadınla dans ederken kayda alınan

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dans videosu sonrası tüm dünyada çok konuşulan ve uyuşturucu testi yaptırması için baskı yapılan Marin'in yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

Gece hayatına ve eğlenceye düşkünlüğü nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan 36 yaşındaki Sanna Marin'in geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüsünde, bir erkekle dans ederken kayda alınmış, hatta evli olması nedeniyle eleştirilmişti.

Tartışmalar hem kendi ülkesinde hem de dünyada devam ederken Marin'in ortaya çıkan yeni görüntüsünde bir kadınla samimi şekilde dans ettiği dikkat çekti.

DANS ETTİĞİ KADIN ESKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ ÇIKTI

İngiltere basını da sosyal medyada hızla yayılan görüntüleri, "Finlandiya’nın parti düşkünü başbakanı" başlığı ile yayınladı. Öte yandan Marin'in dans ettiği kadının, Finlandiyalı sosyal medya fenomeni ve eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.