BU GÜNLER DE GEÇÇEK

  • SUR YAPIIIIIII

Kimine göre mega star kimine göre dünya starı…

Sonuçta star yani.

Yaklaşık 5 yıldı sesi soluğu çıkmıyordu.

Yaptığı her işte adından söz ettiren ve ülke sınırlarını aşan Tarkan yine yaptı yapacağını.

Durdu durdu turnayı resmen gözünden vurdu.

Bir anda Türkiye Türkan’ın Geççek şarkısını dinlemeye başladı.

İnsanlar yayına gireceği saati dahi bekledi.

Hem şarkının adı, hem şarkının sözleri hem de klibi olay oldu.

Üç konuda da uzun uzun konuşulabilir ve hatta tartışma programı dahi yapılabilir.

Bugün yarın Ahmet Hakan da programında yine seçkin konukları ile Tarkan’ın Geççek şarkısını işlerse hiç şaşırmam…

Şarkıyı sırf Tarkan’ı sevdiği için dinleyenlerin varlığı bir yana siyasetin içine çekmek isteyenler de oldukça fazla tıklayarak dinledi.

Şarkının sözlerine siyasiler pek bakmadı ve direk şarkının adı üzerinden ‘Geççek’ diyerek göndermeler yaptı.

Muhalefet iktidara göndermede bulunarak erken seçim ile birlikte bu günlerin geride kalacağını ima ederek “Geççek” diyor.

İktidar partisinin ise pek sesi o kadar gür çıkmasa da ‘bu zorlu süreci de hep birlikte atlatacağız ‘ mantığı ile “Geççek” diyor.

Şarkının yazarı Tarkan ise pandemi döneminde şarkıyı yazdığını belirtirken herhangi bir siyasi göndermede bulunmadığını anlatmaya çalıştı.

Tarkan, “Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek.' Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki 'Geççek' yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir” diyordu.

Bu açıklamalar dahi muhalefet kanadını ikna etmezken konuyu minik serçe lakaplı Sezen Aksu’ya bağladılar.

İktidar kanadından yapılan Sezen Aksu beyanatları sonrasında Tarkan ve Sezen Aksu’nun çok samimi olduğu bilindiğinden muhalefet konuyu buraya bağladı.

Antalya’dan da yorumlar gelmedi değil hani…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de bir paylaşımda bulundu.

Başkan Böcek, “Yaşadığımız zor günlerin ben de geçeceğine inanıyorum ve sözlerimize tercüman olduğu için Tarkan'a teşekkür ediyorum. Hep beraber inanalım. #Geççek ” yorumunda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel de boş durmadı ve Tarkan’ın bir başka parçası ile gönderme yaptı.

Menderes Türel ise, “Muhalefet yandaşları gerçekten bir acayip.Tarkan’ın “Geççek” şarkısını bile siyasi istismar konusu yapıp,klip maskeli insan görüntüleriyle dolu,korona günlerini hatırlatırken onlar başka sevdalar peşinde.Düştükleri durumla yine Tarkan’ı hatırlatıyorlar.Ah yanar döner a acayipsin” ifadelerine yer verdi.

Bizler de birkez daha anladık ki Tarkan ne yaparsa yapsın çok konuşuluyor.

Adam işi biliyor vesselam…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.