BİRİ MURATPAŞA’YI GÖZETLİYOR

  • SUR YAPIIIIIII

Eskiden bir program vardı ya hani ‘Biri Bizi Gözetliyor’ diye…

İşte Muratpaşa Belediyesi de bugünlerde aynı BBG evi gibi…

Muratpaşa Belediyesi’nda malum hazırlanan 196 sayfalık bir İçişleri Bakanlığı Mülki Müfettiş Raporu var.

Raporda ne var ne yok şimdilik biz de bilmiyoruz sadece duyumlar geliyor.

İşte aslında tam da bu noktada AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker basın mensuplarının karşısına geçti ve adeta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a “Ensendeyim. En küçük hatanda affetmeyeceğim” der gibiydi.

Her ne kadar şöyle üstün körü konunun üzerinden geçiyormuş gibi görünse de aslında dikkat çekmek istediği konu 196 sayfalık rapordu.

Bilindiği gibi şu sıralarda denetimler neticesinde görülen aksaklıkların (!) savunması noktasında başta Başkan Ümit Uysal olmak üzere bürokratlar harıl harıl dersine çalışıyor.

Hatta ve hatta CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri de derslerine çalışıyor.

196 Sayfalık İçişleri Bakanlığı Mülki Müfettiş Raporu Muratpaşa Belediyesi’nde, CHP’de ve İYİ Parti’de var ancak AK Partili meclis üyelerinde yok.

Sonuçta bazı konular mecliste alınan kararları da ilgilendiriyor ve doğal olarak da AK Partili meclis üyelerinin de savunması alınabilir.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker kaçak ve işgali olan yerlerin neden yıkılmadığından 7 Arıklar projesine kadar pekçok noktada ipuçları verdi ve ‘Başkanın ensesindeyiz’ mesajı verdi.

Bir nevi “Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak” diyordu.

Notlarını tek tek almıştı ama pek de ayrıntıya girmek istemiyordu. Sonuçta halen 196 sayfalık İçişleri Bakanlığı Mülki Müfettiş Raporu ortada yok.

Bu hafta AK Parti meclis üyeler raporun kendileri ile de paylaşılmasını resmi olarak talep edecek.

Raporun ortaya çıkması ile ak mı kara mı herşey belli olacak.

Vatandaşa birebir dokunan bir siyaset anlayışı ile hergün yollara revan olan Başkan Osman Ülker, yönetimi ve kadın kolları ile gençlik kolları hep birlikte büyük bir güç oluşturarak farklı bir siyaset anlayışını benimsemiş görünüyor.

Yani anlayacağınız artık birileri Muratpaşa’ya mercekle çok yakından bakıyor.

Tabi önemli olan bakmak değil görmek ve gördüklerin ile ilgili gereken adımları atmak.

Gördüklerini ve bildiklerini söylemez ve üç maymunu oynarsanız ne kendinize, ne çevrenize ne de bu ülkeye faydanız olmaz.

Son olarak bir sözü hatırlatalım…

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır!

Etiketler : köşe
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.