• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 24 Temmuz 2020 12:33

Bayramda Birol Rüzgarı Esecek…

Bayramda Birol Rüzgarı Esecek…
Kurban Bayramı’ na sayılı günler kala Antalya’ da da hangi sanatçının nerede hayranlarıyla buluşacağı ortaya çıkmaya başladı.

Kurban Bayramı’ na sayılı günler kala Antalya’ da da hangi sanatçının nerede hayranlarıyla buluşacağı ortaya çıkmaya başladı. Tatilcileri Kurban Bayramı’nın birinci günü 31 Temmuz akşamı eğlendirecek olan ünlü isimlerden Birol, Kemer Beldibi’nde bulunan Dosinia Luxury Resort Hotel’de sahneye çıkacak.

 

ANTALYA’NIN sevilen sesi Birol Tokat Kurban Bayramı’nın birinci günü Kemer Beldibi’nde bulunan, Dosinia Luxury Resort Hotel’de sahneye çıkacak. Hayranlarıyla mutlu bir tatil akşamında ve bayramın birinci gününde buluşacak olan Birol, yeni şarkılarıyla da adeta sahne ile hasret giderecek.

 

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKALI BAYRAM EĞLENCESİ

COVID - 19 salgın hastalığının Pandemiye dönüşmesinin ardından yeni normalleşme sürecinin iyi gidiyor olmasının sevindirici olduğunu belirten Birol, “Dosinia Luxury Resort Hotel, Güvenli Turizm Sertifikası’nı ilk alan konaklama tesisleri arasında yer alan bir işletme. Hem ben hem de burada tatil yapan tatilciler, güvenli bir ortamda bayram sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi. Öte yandan  Dosinia Luxury Resort Hotel yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı tatili boyunca tüm rezervasyonların tamamlandığı ve geç başlanmasına rağmen sezon adına umutlu olunduğu ifade edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.