• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 11:28

Başkan Şahin'den Koronavirüs Denetimi

Başkan Şahin'den Koronavirüs Denetimi
Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin, ilçede maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimlerde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçede maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimlerde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile 06 Ağustos Perşembe günü tüm yurtta gerçekleştirilen en kapsamlı koronavirüs denetimleri Aksu'da da gerçekleştirildi.

Başkan Şahin işyerleri, restoranlar ve park alanları gibi alanlarda gerçekleştirilen denetimlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Korona virüs nedeniyle yayımlanan genelge kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerini ilçemizde de gerçekleştirdik. Biz belediye olarak maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere gereken tüm tedbirleri alıyoruz. İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda ilçemizde de kapsamlı bir denetim gerçekleştirdik. Denetimlerde amacımız vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bu denetimlerimiz periyodik aralıklarla devam edecek. Vatandaşlarımızın da tüm önlemlere hassasiyet göstereceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.