• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 11 Mayıs 2022 16:00

Başkan Genç’den ASİST Projesine Destek

Başkan Genç’den ASİST Projesine Destek
Başkan Turgay Genç, proje ortağı oldukları çalışmada her çocuğun eşit haklarda spora, sanata ve diğer olanaklara erişimi için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Valiliği tarafından çocuklarda spor kültürünün yaygınlaştırılması, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korunması, kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi kapsamında öğrencilere spor kıyafetleri dağıtımına katıldı. Başkan Turgay Genç, proje ortağı oldukları çalışmada her çocuğun eşit haklarda spora, sanata ve diğer olanaklara erişimi için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Antalya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde, Döşemealtı Belediyesi’nin ise malzeme desteği verdiği Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi kapsamında TOKİ İlkokulu ve Albay Süleyman Külahçı İlkokulu’nda öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı. Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder ile birlikte çeşitli spor dallarına teşvik etmek amacıyla forma ve spor malzemesi dağıtan Başkan Turgay Genç çocuklarla ve eğitimcilerle sohbet etti. Çocuklarla eğlenceli zaman geçiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Döşemealtı Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Belediye olarak ilçe gençlerinin kötü alışkanlıklardan ve çevreden uzak durmaları için bir çok projeye imza attık. Yine Spor kulübümüz bünyesinde yüzlerce genç bir çok branşta eğitim görüyor ve başarıdan başarıya koşuyor. Antalya Valiliğimizin ASİST projesi de çok başarılı ve isabetli bir proje. Bizde bu önemli organizasyonda pay sahibi olmaktan gurur duyuyoruz. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.