• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ekim 2020 17:37

Başkan Adlıhan Dere’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Adlıhan Dere’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında,

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmemesi, ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için bir an olsun tereddüt etmeden kendilerini siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte Türk milletinin kaderinin değiştiğini vurgulayarak, “29 Ekim 1923’te, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatandaşımıza büyük bir sorumluluk düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak, atalarımızın mirasına sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla milletimizin her ferdi aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Bu bilinç ve kararlılıkla, vatanımızı kutsal bir emanet olarak büyük bir gurur ve onurla korumak için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye her zaman hazırız. Esnaf ve sanatkarlar olarak da bizler, güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapıyor ve yapacağız. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.