• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 31 Mart 2021 16:46

Başaran’dan Meral Akşener’e Ziyaret

Başaran’dan Meral Akşener’e Ziyaret
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

İyi Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’na katılan Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’i de ziyaret ederek Antalya’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Göreve geldikten sonra Antalya’da üye sayısını 20 binin üzerine çıkaran ve daha önce başka siyasi partilerde milletvekilliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan isimleri İyi Parti’ye dahil eden Başkan Başaran, “Geçtiğimiz hafta Teşkilat Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın’ın katılımı ile önemli bir organizasyon gerçekleştirdik. Daha önce başka siyasi partilerde görev alan isimlerin İyi Parti’ye katılması, her geçen gün kar topu gibi büyüdüğümüzün göstergesidir. İnşallah Antalya’da birinci parti olacağız” diye konuştu.

BAŞKANLIK DİVANINI DA ZİYARET ETTİ

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Seçim İşleri Başkanımız Sn.Mehmet Tolga Akalın’ı da ziyaret ederek, Antalya’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.