• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 02 Haziran 2020 09:03

Atay Uslu: Kaş Yatırımları Takibimizde....

Atay Uslu: Kaş Yatırımları Takibimizde....
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesini ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret etti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesini ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret etti.

KAŞ YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesini ziyaret etti ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile Kaş Yatırımlarını değerlendirdiler. Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Yeni Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü Binası ve Kaş-Elmalı yolunun planlama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Milletvekili Atay Uslu ziyarette şunları ifade etti: “ 2020 Patara Yılı Kapsamında Patara’daki restorasyonlar devam ediyor. Kaş Patara misafirlerini bekliyor. Karşılama Alanı, Antik tiyatro, Deniz Feneri, Sultan Abdülhamit Han Telsiz Müzesi, Meclis Binası, Sütunlu Yol, Kent Kapısı restorasyon ve çalışmaları hızla ilerliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem Kaş Patara yılı hem de Patara çalışmalarına verdikleri destekler için, bir kez daha teşekkür ediyoruz. Patara çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy’a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a teşekkür ediyoruz. Kaş Belediye Başkanımız da bir yıla birçok hizmet, yatırım, proje sığdırdı. Kaş Belediyesinin Kalkan Sokak sağlıklaştırması, Kınık Pazar yeri ve otoparkı, Gömbe panayır yeri, Kaş meydan düzenlemesi projeleri ise başladı, devam ediyor.”

MUHALEFET BELEDİYELERİ YERİNDE SAYMAYA DEVAM.

“Seçimlerin üstünden 1 seneyi devirdik ve Ak Partinin belediyecilik anlayışını Kaş Belediye Başkanımız tüm Antalya'ya gösteriyor. CHP ve İP belediyeleri hizmet adına yerinde sayarken hatta geriye giderken AK parti belediyeciliği, eser siyaseti üretmeye devam ediyor. “

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.