• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2020 10:16

ANSİAD ve Üniversite İş Birliği Her Alanda Devam Ediyor

ANSİAD ve Üniversite İş Birliği Her Alanda Devam Ediyor
Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Bölümü ve ANSİAD İşbirliği protokolünü imzaladılar

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, dünyadaki gelişme ve uygulamalara paralel olarak işbirliğinin güçlendirilmesi adına Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Bölümü ve ANSİAD İşbirliği protokolünü imzaladılar.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Bölümü lisans öğrencilerinin eğitimi kapsamında eğitim-öğretim programlarının güncellenmesi, gereklilik ve ihtiyaçların belirlenerek gelecek programlara yansıtılması ve öğrencilerin vizyon ve hazırlık düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla iş birliğine vardılar. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in imzaladığı protokol törenine, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Özbek, Yönetim Kurulu Genel SekreteriNecdet Alkandemir ve Yönetim Kurulu Toplantı Yönetmeni Sarper Dermut ile Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, İİSBF İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Turunç ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Sani Mert katıldı. İmzalanan protokolün sanayi ve üniversite işbirliği adına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Akın Akıncı, “Lisans eğitimi alan İşletme Bölümü öğrencilerinin almış oldukları teorik bilgilere ilaveten yöneticilik becerilerinin artırılmasına yönelik bir çalışma. Buradaki hedefimiz bilim ve altyapı potansiyelinin, özel sektör tarafından talep edilen alanlarla araştırma çalışmalarına, projeler hazırlanarak üretime dönüştürülmesi. İş dünyası ve üniversite iş birliği her alanda devam edecek” dedi. İş dünyası ve üniversite işbirliğini önemsediklerini kaydeden Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, “Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencilerinin eğitimleri ile sanayinin beklentilerinin uyumlaştırılması adına protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.