AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Ramazan'ın ilk gününde Kepez Sofrası projesini duyurdu. Bu proje kapsamında Kepez'in dört farklı noktasında düzenlenecek olan Kepez Sofrası, şehir manzaralı bir restoran olarak hizmet verecek.
Belediye tarafından işletilecek olan sosyal tesis, uygun fiyatlarla hizmet sunacak. Rıza Sümer, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, projenin tanıtımında Barış Manço'nun unutulmaz eserlerinden biri olan "Halil İbrahim" şarkısını fon müziği olarak kullanarak dikkat çekti.
Kepez Sofrası projesi, yerel halka ekonomik fiyatlarla kaliteli yemek imkanı sunmayı amaçlıyor. Şehir manzarası eşliğinde sunulan bu hizmet, Ramazan ayı boyunca Kepez'in sosyal hayatına renk katacak.
11.03.2024 15:57:06